Ik ben gek op geel

Zondag deed ik een ritje met De Gele en werd thuisgebracht met de gele afsleepwagen van meneer Rood. En gisteravond deed ik weer een ritje in een gele auto en nam mevrouw Zweef mij diep in de nacht weer mee in haar rode auto, nadat al die vriendelijke eerstehulp artsen hadden vastgesteld dat de niersteen ondertussen wel in de blaas zou zijn gespoeld. 

Steken in de rug, pijn in de onderbuik, beurs gevoel van de buik en overgeven. Een kankerlijer haalt zich wat in zijn hoofd bij lichamelijk ongemak. Afgevoerd met een gele, maar zonder toeters en bellen helaas, of beter toch maar van niet. Paracetamol en Fentenyl via het infuus en veel vocht hebben het leed doen lijden.

Ik ben er weer en op tijd voor de Kamanido!

7 reacties

Ik ben al weer thuis en voel me kiplekker, beetje vermoeid na een gebroken nacht, maar ik hoef vandaag niks dat ik niet wil.

Laatst bewerkt: 07/09/2022 - 10:40

Potjandikkie, je neemt geel wel heel serieus.

Toch zie ik je liever zo.

Doe je het rustig aan vandaag, lekker tijdens de bbq  zitten en delegeren😉

Laatst bewerkt: 07/09/2022 - 11:23

Sjee, Zweef, wat een consternatie! Ik hoop dat de artsen het goed hadden en je niet weer zo'n pijn hoeft te lijden. Hoe ging/gaat het vandaag?! Nog net goed bbq-weer :-) Veel plezier en doe kalm aan! XXX

Laatst bewerkt: 07/09/2022 - 16:27

Als dat nou een eerste keer zou zijn geweest, dan had het gekund. Maar ik ben een doorgewinterde bbq-er voor groepen. De buurtbbq, voor de vriendenkring van mevrouw Zweef, voor de broertjes en met kerst maak ik met liefde het kerstdiner voor dochter, man en kids en schoonfamilie van dochter. 

Mij krijgen ze niet gek.

Laatst bewerkt: 07/09/2022 - 19:57

Lieve zweef 

Gek op geel mag je best blijven als je er maar geen gewoonte van gaat maken om in een gele ambulance afgevoerd te worden ,dank voor de gastvrijheid en maak er vandaag maar een rustig dagje van 

Dikke knuff voor jou en mevr zweef 

Liefs hes🍀🌻😘

Laatst bewerkt: 08/09/2022 - 10:01