Laatste chemotherapie.

Vandaag mijn laatste van de 9 chemo kuur behandelingen. Ben daarnaast alweer 2wkn met bestraling bezig en dat zou duren tot 2 augustus. Na die datum een ct scan en gesprek over hoe en wat verder. Er werd al gesproken over immuno therapie. Dus ben nog steeds niet klaar. Over deze volgende therapie weet ik nog niet veel dus ga ik me daar eens in verdiepen. Verder gaat het goed, geen bijzonderheden betreft ziek zijn  smaak, misselijkheid, gewicht of slapen. Hoop dat het zo blijft.

Gr.Peter 

5 reacties

Hoi Peter,

Fijn dat je weinig last hebt van de toch zware behandelingen. Gaan ze bij jou alsnog opereren of komt de immunotherapie ervoor in de plaats?

Toi toi,

groetjes Elly 

 

 

Laatst bewerkt: 09/07/2021 - 11:45

Elly, 

Ze hadden het over de immuno therapie dat wel. Maar na de bestraling eerst nog de scans, dus dan weet ik meer. Momenteel een ontzettende vieze smaak in mijn mond maar dat zal er wel bijhoren.  Gr,peter 

Laatst bewerkt: 10/07/2021 - 17:20

Hoi Peter, 

Ook ik ben begonnen met bestraling vanaf gisteren. Nu 6 weken dagelijks behalve weekend tot 9 augustus dus. Net terug van chemokuur waarvoor ik altijd 24 uur opgenomen word. Over 3 weken de laatste.

Tijdens mijn laatste afspraak afgelopen maandag met de longarts heb ik gehoord dat ik hoogstwaarschijnlijk 6 weken na bestraling 2x word geopereerd. Eerste is kijkoperatie lymfeklieren, tweede is verwijderen longkwab inclusief lymfeklieren. Ben hier blij mee. Hopelijk doet chemo en bestraling zijn werk. Daarna nog immunotherapie. Na laatste chemo was ik eerste week niet lekker. Vandaag voel ik me best goed, hopelijk blijft het zo. Jij veel beterschap en het allerbeste.

Groetjes Elly 

Laatst bewerkt: 30/07/2021 - 20:21

Hoi Elly. we zitten bijna in het zelfde traject zo te zien. Mijn chemo is al klaar en morgen mijn laatste bestraling. Totaal 9x chemo en 30x bestraling. 26 augustus krijg ik ct scan en de 30ste een gesprek over vervolg behandeling. Immuno therapie werd genoemd en indien mogelijk operatie. Maar ik pin  me daar niet op vast. Wat als er wel uitzaaiingen zijn of de tumor wel ingegroeidt is in het bot. Of vanwege de grote geen verwijdering kan. Ik hoor het wel de 30ste. Verder vond ik de bestraling meer vervelend dan de chemo. Heb weinig last van de bij verschijnselen momenteel. Merk wel dat de conditie achteruit is gegaan maar ga daar aan werken na de laatste bestraling. 

Sterkte jij en succes komende tijd. Gr.Peter 

 

Laatst bewerkt: 01/08/2021 - 13:41

Hoi Peter,

Zo te lezen loop je een maand vooruit. Ik ben op 26 mei begonnen met chemo. Mijn bestraling duurt tot 9 september (ipv augustus) en heb vandaag nummer 3 van de 30.

Wat voor klachten had je van de bestraling? Ik hoorde dat je lichaam daarna ongeveer 6 weken nodig heeft om alles "op te ruimen" en dat daarom een scan meteen na behandeling niet zinvol is. Ik kijk nu uit naar deze 6 weken zonder behandeling. Succes met opbouwen conditie en sterkte tijdens het wachten.

Groetjes Elly . 

 

 

Laatst bewerkt: 02/08/2021 - 08:33