UITSLAG TUMORMARKER

Toen ik gisteravond schreef over de controle bij de gynaecoloog was ik aan net het werk in de dienstapotheek. Het was nog niet druk, dus het kon. Aan de tumormarker heb ik daarna niet meer gedacht, omdat ik bezig was. Vanmorgen heb ik gewandeld met een vriendin en daarna ging ik verder met de ETS-Bijbelcursus, want ik heb binnenkort tentamen.

Tussen 11:15 uur en 13:15 uur zou ik gebeld worden door de gynaecoloog (of assistente). Ik was echt niet erg ongerust, maar rond 12 uur toch wel een beetje. Bloeduitslagen staan ook in het medisch dossier van het ASZ, maar meestal duurt het een paar dagen. Ik logde in iets na 12 uur en het stond er gewoon al! De tumormarker was superlaag. Ik keek nog een paar keer omdat ik me afvroeg of ik het goed zag. Staat er wel echt 2021? Ik moest zelfs even nadenken of we echt in 2021 leven.

Die tumormarker blijft een eng ding. Blijkbaar zit de schrik uit 2018, toen hij opeens veel hoger was dan vorige jaren er onbewust nog. Maar gelukkig was het nu laag. Het was in ieder geval zeker anderhalf uur wachten gisteren waard!

https://www.groeiblog.com/uitslag-tumormarker/