vlog 11

Zo hoopvol als het eerst leek, zo uitzichtloos lijkt het momenteel te zijn. 
Daardoor zakte de moed zo in de schoenen, dat ik er geen moed meer voor had. 

Een bericht van een onbekend jongetje maakte dat ik toch nog een vlog ging maken

6 reacties

Mijnheer Jelle Bruning, 

Ik begrijp de moeheid en de moedeloosheid.  Je moet nog even verder herstellen.  Maar dat enorme pessimisme begrijp ik niet. Als ik het goed heb gehoord zíjn er geen uitzaaiingen en is een operatie mogelijk.  Maar dan wel met een betere conditie. Volgens mij is dat haalbaar. Het is zwaar geweest en ontzettend balen. Heel goed dat je toch een vlog hebt gemaakt. Ik hoop dat je snel aansterkt en kijk uit naar de volgende.  Hou je goed. We denken aan je.

Laatst bewerkt: 21/06/2021 - 18:03

Jee Jelle. Goh wat zwaar hè.  Achteruit kachelen. Leverbloeding. En hard bezig herinneringen te maken. O, wat lijkt me dat ook heftig. Toch steeds te weten dat je er dan niet meer bij bent. 

Misschien blijf je nog veel langer dan je denkt. Wie het weet... Heel veel sterkte. Liefs.💗

 

Laatst bewerkt: 21/06/2021 - 21:21

Hai Jelle,

Blij weer wat van je te horen, je was al te lang te stil. Helaas zijn je berichten minder vrolijk, je valt letterlijk van het een in het ander. Dat jij nu weer net die leverbloeding moest krijgen, die 2 weken doodziek zal ook je conditie geen goed gedaan hebben. Ik hoop nog maar dat alle stoplichtjes toch nog op groen gaan, ook de long een infectie blijkt te zijn, en de operatie toch nog weer in zicht komt. Eerst bijkomen, herstellen, en je inderdaad lekker laten verwennen. 

We zullen je vlogs gaan missen maar ik snap dat je je energie nodig hebt voor je herstel, je familie, je vrienden, en de onzekerheid over de toekomst. 

PS. Ik herkende je trouwens niet. Dacht dat je Tony Stark was!

Heel veel sterkte & liefs, Joke

Laatst bewerkt: 22/06/2021 - 05:32

Hoi Jelle,

Dankjewel voor je nieuwe vlog. Ik heb je vanaf je 1ste vlog gevolgd en was benieuwd en bezorgd hoe het met je ging. Wat een achtbaan van emoties. Mooi en confronterend om te zien. Helaas ook herkenbaar.  Goed om te zien dat jullie qnog volop proberen te genieten. Wat mooi dat zo veel mensen willen laten zien dat ze meeleven.  Dat doen jullie goed.

Laatst bewerkt: 22/06/2021 - 17:02

Hé Jelle

Ook ik was heel benieuwd hoe het met je ging.  Normaal zou je denken geen nieuws is goed nieuws maar in kankerland is niets normaal. Ik had de verwachting dat je aan het bijtrekken was van de operatie en vind het vreselijk (normaal gebruik ik het k .... woord maar ik hou het beschaafd) dat dat hem niet geworden is. Ik hoop met heel mijn hard dat je binnenkort je wandeling weer kan maken. Uiteraard alle begrip als het bloggen niet lukt maar in ieder geval heel veel dank voor het delen van je verhaal. Het geeft troost (hoe vreemd dat ook klinkt) en herkenning. 
Nogmaals dank voor deze minidocumentaire en sterkte en energie


 

 

Laatst bewerkt: 22/06/2021 - 20:58