laatste keer

19-4

 

 

nadat zaterdag de morfine pomp is aangesloten is ron gelukkig pijnvrij.....zondag is de dosis wat verhoogd omdat de pijn weer iets op kwam zetten , maar voor nu is de pijn goed onder controle......en is hij enigzinds mobiel zodat hij nog kan genieten buiten van het zonnetje ....

en zo pakken wij onze genietmomentjes .....wat voor een ieder een misschien normale momenten zijn , zijn die nu voor ons van grote waarde ....

 

 

tja....en dan komt die laatste keer.....morgen ben je (ron) jarig .......de laatste keer dat we dit lijfelijk meemaken met elkaar .....heel raar ....en verdrietig gevoel, maar ook een gevoel van dankbaarheid ......wat hebben we mooie jaren gehad en alles er uit gehaald wat er uit te halen viel.....herinneringen gemaakt waar we met een goed gevoel op kunnen terug kijken , niemand die ons dat meer af kan nemen, zelfs de kanker niet .....

zo zullen er de komende dagen vele laatste keren zijn ........en dan zal er een tijd komen van alle eerste keren zonder........nu nog niet voor te stellen , en dat gaan we ook nog maar niet doen ......we gaan genieten van al die laatste keren ,.....zodat alle mooie herinneringen blijven ....voor altijd .

 

12 reacties

Lieve Astrid en Ron wat verdrietig allemaal. En tegelijkertijd ook heel waardevol dat jullie nog kunnen genieten. Gelukkig kunnen ze de pijn onder controle krijgen met de pomp. 

De laatste keer dat jullie Ron zijn verjaardag vieren met hem vandaag. Gefeliciteerd en hopelijk kunnen jullie ook hier nog van genieten. Met een lach en een traan.

Heel veel sterkte en kracht🍀

Liefs Alice 😘❤

Laatst bewerkt: 20/04/2021 - 06:35

Gefeliciteerd met Ron. Hoop dat jullie nog hele fijne momenten zullen beleven. 

Veel liefde en kracht gewenst! 

Laatst bewerkt: 20/04/2021 - 07:14

Alvast van harte gefeliciteerd met Ron's verjaardag 🥳

een hele hele fijne dag gewenst,,,moge het voor altijd duren ❤️

Laatst bewerkt: 20/04/2021 - 08:39

Gefeliciteerd met de verjaardag van Ron. De verdrietigste verjaardag die er ooit is geweest maar desondanks zo waardevol, zo liefdevol.

Sterkte, Hanneke

Laatst bewerkt: 20/04/2021 - 08:40

Hoi hoi, wat ontzettend mooi omschreven weer. Zo mooi en tegelijk zo verdrietig. Ik merk dat ik telkens ontdaan ben na het lezen van je berichten en kan daardoor niet altijd reageren. Maar weet dat ik aan jullie denk (voorzover dat troost biedt, maar ja). Ik heb zoveel bewondering voor hoe jullie hiermee omgaan en de manier waarop jij dingen weet te omschrijven... De liefde spat ervanaf! En ook die blijft, samen met de herinneringen. Veel liefs en een mooie dag gewenst. ❤️😘. De zon schijnt☀️ in ieder geval voor jullie... 

Laatst bewerkt: 20/04/2021 - 12:42

Ik heb net je blogberichten bij zitten lezen. Wat een verhaal. Wat onwerkelijk. Ik hoop voor jullie op nog veel mooie laatste keren. Ik denk aan jullie. 

Knuf Audrey 

Laatst bewerkt: 20/04/2021 - 18:56

Lieve Astrid en Ron

Een verjaardag met een heel dubbel gevoel. Dit moment maar met beiden handen aanpakken en er een mooie dag van maken saampjes. Gefeliciteerd Ron en geniet van vandaag!!

Liefs Nonnie ❤️

Laatst bewerkt: 20/04/2021 - 18:58

Het raakt me enorm hoe jullie ondanks alles wat jullie overkomt en nog boven het hoofd hangt zó bewust in het ‘nu’ leven. Mét ruimte voor al die dubbele gevoelens. Lieve Astrid, je bent een voorbeeld en inspiratie in hoe je omgaat met jullie situatie. Ik hoop dat er nog wat mooi ‘nu’ over is, nog een paar mooie herinneringen te maken. Gefeliciteerd en een fijne dag morgen (klinkt heel raar, maar nog nooit zó gemeend!)

Miranda XX

Laatst bewerkt: 20/04/2021 - 22:29