Los van die slang....

Nope, gewoon in de maagwand, en daar blijft ie nog wel een tijdje. Toen dan,
21 juli 2017. 7.54 uur:
Hele nacht geslapen. Van half een tot half acht. Canule verschoond, tanden gepoetst, nog wel aan de nachtsondevoeding. Korte wandeling nu. Straks meer.
8.16 uur: Versnelling was, ook die van gisteren 3 en niet 4. Met fietsen dus, de eerste keer 10 minuten zitten erop. Nu nog de medicatie en los van de voedingsslang, zou fijn zijn. Nog geen berichtje, dus nu maar wachten op Akke en wat komen gaat. Kweenie wat ik moet schrijven. Ik denk aan Lucie.
8.56 uur:
Het is een soort half uur rolercoaster. Emotioneel up en down. Dat is niet zo tof. Nog 4 hele dagen. Gelukkig ben ik nu los van die paal. Dat wilde ik erg graag toen ik nog met naalden en slangen vastzat, nu weet ik niet wat te gaan doen. Straks naar het dakterras. Een klein spiegeltje voor in de zak zou handig zijn, voor snel schoonmaken van de canule. Goed idee!
De telefoon loopt leeg als een gek. Ben hem nu opnieuw aan het opstarten. Hopelijk ook een goed idee. Hij doet het nog. Apps verstuurd nog niks terug. Vanmiddag allerlei gesprekken. Vanaf half twaalf.
19.01 uur:
Resultaten van de onderzoeken besproken. Om zes uur en dus niet vanmiddag. Lucie is net pas weg en er zijn tranen met tuiten. Ik zou genezen moeten zijn, maar nee, strottenhoofd moet eruit. Z.s.m. Nu maar hopen dat ze hier in het AvL ook geen kanker meer vinden in de biopt die is genomen. Maandag uitsluitsel en dan in het behandelplan. Gaat maanden duren, met een loeizware operatie tot slot. Allemaal bestralingsschade. Genezen was ik gvd en nu volgt een amputatie. Hoog risico, ook weer door de bestraling. Ontstekingen zijn er in de longen. God Lucie ik mis je zo.
20.04 uur:
Net weer 10 minuten gefietst, g3, laatste minuut g4.

Wat dat g3 en g4 betekent ? 45 en 60 watt. Ik fiets nu hoger in de ruststand bij fysio...Ga ik niet meer opschrijven. Ook de medicatie- en het verschonen en vervangen van de canule en de tijden van de sondevoeding niet meer. Gewoon weer een day in the life of..

4 reacties

Tja, wel of niet bestralen, wel of niet chemo, wel of niet iets doen. Dat zijn geen keuzes toch. Je denkt het beste te doen en dan heb je weer te maken met de gevolgen van de keuzes. Om gek van te worden. Je boosheid, je kwetsbaarheid is zo begrijpelijk. 💕
Laatst bewerkt: 02/04/2018 - 21:21
Van mijn krijg je n grote dikke knuffel, van zover komen en dan nu zo zijn; chapeau! Xxx
Laatst bewerkt: 03/04/2018 - 21:56