Het begin van het einde...... maar dit is bij mij positief gelukkig

Zo dat is al weer meer dan een maand geleden dat ik hier schreef. Een update van de stand van zaken

Vandaag (op de verjaardag van jongste) was ik op de poli KNO voor controle bij een van de twee chirurgen, nl. bij de man die het neusschot ‘verbouwd’ heeft. Ik kwam te laat op de afspraak omdat de lift van de Maastunnel in beslag werd genomen door een aantal pubermeiden die steeds heen en weer gingen maar de afspraak kon toch doorgaan gelukkig.
De titel van dit blog verwijst vooral naar het einde van de behandelingen/operaties die is ingezet na het laatste kunststukje op 16 februari jl. Vanaf die dag moest ik nl. spoelen met zoutoplossing. Iedere drie dagen (langer blijft het niet goed) kookte ik een nieuw elixer van 9 gram zout op een liter water. Ik deed het in een fles, die ik eerst overal mee naartoe nam maar later was dat niet meer nodig omdat ik toen nog alleen maar enkele keren per dag hoefde te spoelen. Dat is verleden tijd nu net als de neusdoppen die ik de eerste maand dag en nacht en tot vandaag alleen nog ‘s nachts moest indoen om ervoor te zorgen dat het neusgat mooi rond maar niet te snel zou krimpen. Ik heb heel wat pakjes gebruikt de afgelopen 3 maanden want ik verving ze dagelijks omdat ze niet echt goed te reinigen zijn. Gelukkig waren ze niet zo duur bij de Action. De laatste twee weken kwam het echter steeds vaker voor dat ik ‘s nachts ineens mijn dop kwijt was maar dat heeft geen nadelige gevolgen gehad.
De KNO-arts was dik tevreden over het resultaat en ik ook. Hij zei dat er nu een heel andere mevrouw Jansen in zijn spreekkamer zat dat vorig jaar augustus en hij vroeg naar het harlopen. Ik zie de KNO-man nog één keer terug voor de eindcontrole een jaar na operatiedatum en dan wil ik toch minstens een hardloopmedaille aan hem kunnen tonen met een PR.

Het blog gaat nog verder met een aantal fotovoorbeelden. Je kunt dit lezen op mijn blogpagina bij WordPres via de volgende link https://djaktief.wordpress.com/2016/05/13/het-begin-van-het-einde/

2 reacties

Beste Dorothe, ik heb een aantal etappes van je inspirerende reis met je mee gelopen en wat ben je een doorzetter! Jouw blog biedt een schat aan waardevolle informatie voor lotgenoten en staat bol van tips waar ik zelf ook nog wat aan heb! Dank voor het delen en het ga je goed! Liefs, Rita.
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14