De laatste controles

Nou het is weer een lang verhaal geworden, maar zo kan ik het loslaten en misschien heeft iemand er nog eens iets aan. Dit zal wel een van mijn laatste blogjes hier worden. Graag wil ik iedereen bedanken voor het meeleven en reageren. Ik kan ook iedereen aanraden om zijn/haar eigen verhaal op te schrijven. Je helpt er jezelf mee maar ook anderen als je onder woorden brengt hoe jij dingen ervaart en ermee omgaat. Er is geen goed en geen slecht. Er is alleen jouw manier.

Ik schrijf de blogs altijd op mijn eigen WordPress site en bij het kopiëren hierheen gaat wel eens wat mis dus ik geef jullie hierbij de link naar mijn blog https://djaktief.wordpress.com/2017/02/25/de-laatste-controles/ dan blijft de layout tenminste op zijn plek

1 reactie

 Lieve Dorothé, Fijn, dat de controles goed waren! Dank voor het delen van alle etappes van jouw onverwachte reis en ik blijf met je meereizen op je andere blogs! Groet, Rita.
Laatst bewerkt: 07/07/2017 - 12:28