Het was dus geen griep!

Daar waar we dachten dat ik samen met mijn vrouw de griep had, bleek dat niet het geval. Zij wel, maar ik niet. Ik kreeg plots de diagnose virale bronchitis. Na een week Prednison ben ik nog niet helemaal klaar met piepen en hoesten. Ik ben conditioneel slechts zo'n 50% van wat ik was voordat de klachten begonnen.

We willen volgende week even gaan wandelen in Belgisch Limburg, gewoon een weekje eruit. Maar wat ik wel of niet kan is op dit moment moeilijk te voorspellen. We zullen dus maar wat extra boeken meenemen en hopen op een week met redelijk weer. Waarbij we dan maar als uitgangspunt nemen dat het kruid deze week nog is verschoten en we volgende week ook nog wat mooie dagen krijgen.

Ik krijg er tijdelijk een puffertje bij om de bronchitis wat harder aan te pakken. Ik ervaar het wel als vervelend dat ik dit moet krijgen in die zeldzame behandelvrije periode. Je bent zo maar een groot deel van de "beloofde" vrijheid kwijt. Van de dertien weken vrijheid (behandelvrij)  zijn er nu al drie verstreken met klachten en de kans bestaat dat het er vier of vijf worden, dan ben ik dus de helft kwijt. Jammer, maar helaas. 

De nieuwe scan is aangekondigd en de opvolgende afspraak met oncoloog ook. Dus de spanning gaat weer oplopen.

Ik mankeer toch "niets" dus waarom zou ik me zorgen maken, gewoon die glimlach opzetten en weer doorgaan.

9 reacties

Bah!  Op zo'n akelige bronchitis  zit je zeker niet te wachten. Ik hoop dat het snel beter met je gaat en je toch nog kunt genieten van je vakantie!

Laatst bewerkt: 26/02/2019 - 18:46

Tsjah Paul, het is wat het is😔ondanks dat hoop ik toch dat jullie lekker gaan genieten in het Belgisch Limburg🤗.

Zet um op en liefs,

Olijvje 

Laatst bewerkt: 26/02/2019 - 19:39

Dat is inderdaad wel heel irritant als je eigenlijk een paar weken rust zou moeten hebben. Geniet van je weekje in de heuvels, kan ook met wat minder weer, maar ik hoop dat je mooi weer hebt.

Tipo

Laatst bewerkt: 26/02/2019 - 19:52

Ooh, wat sneu, Paul! Ik hoop dat je opknapt voor je weekje in het Zuiden en dat je wel wat kan wandelen. Ik denk bij Belgisch Limburg ook aan van Belgisch Bier en Vlaamse Friet, dat zou het voor mij al de moeite waard maken.

Ik duim voor mooi weer!

Miranda x

Laatst bewerkt: 26/02/2019 - 20:48

Wow bizar hoeveel gekkigheid je al hebt gehad naast kanker 🙄 hopelijk is die bronchitis gauw weer over en is de scan over een paar weken weer zo positief! 👍

Laatst bewerkt: 04/03/2019 - 02:46