Happy hart

Happy hart.....
De vorige keer schreef ik over de terugkeer van de huidkanker. Inmiddels zijn we een paar weken verder. Het plaveiselcelcarcinoom is radicaal verwijderd en er zijn geen aanwijzingen voor uitzaaiingen. 
Vanochtend de hechtingen eruit laten halen en ik moet zeggen dat het een mooi litteken is geworden. Zover je althans van een mooi litteken kunt spreken dan......
Voor nu hebben we rust.  Happy in mijn hart, nu nog happy in mijn hoofd worden. Dat vind ik altijd wel een dingetje. Mijn hoofd is altijd een paar stappen verder. In april is de volgende controle en mentaal bereid ik mezelf alweer voor. Ik kan er niets aan doen, dat gaat vanzelf. Toch wil ik proberen dit proces af te zwakken. Ik wil graag voluit leven en daarom ben ik begonnen met het leerboek Voluit Leven. De volgende keer zal ik hier meer over vertellen. 
Fijn weekend. 
Liefs Bianca 💙

1 reactie

Hallo Bianca, 

weer een beetje meer piraat en held met zo'n mooi litteken. Gefeliciteerd!

Voluit leven is voor mij ook de enige optie. Mindfulness is mijn dagelijkse begeleider en heeft mij door het hele ziekteproces "gedragen", zo voelt het wel. Ik voer al sinds een jaar een dagboek waarin ik opschrijf waar ik dankbaar voor ben. En nu na dit eerste jaar merk dat het langzamerhand een goede gewoonte wordt, eerst dankbaarheid  en dan in tweede instantie de moeilijke kanten van een situatie te voelen. Mindfulness is vooral iets wat je moet doen, het is wel veel oefenen en echt "werk", maar het helpt mij echt. 

Heel interessant is ook het werk van Brené Brown! Maar eerst maar jouw mooie boekje, ben benieuwd naar jouw ervaringen.

Liefs Loes

Laatst bewerkt: 25/01/2021 - 09:51