Over mij

Hallo mijn naam is Rien en schrijf deze blog samen met mijn vrouw Willeke

Ben man van 57 jaar en gelukkig getrouwd met Willeke, we hebben samen een zoon van 31 en dochter van 29 wonen zelfstandig en zijn nog ( singel..)

Ben zelfstandig ondernemer 

Ik zal beginnen met mijn geschiedenis, ben nog nooit erstig ziek geweest en heb nog nooit in een ziekenhuis gelegen.

• April dit jaar kreeg ik last van maagzuur en kokhalzen, ben toen naar de huisarts geweest en deze concludeerde dat ik een maag bacterie had, heb hier toen een antibioticakuur voor gehad.

Binnen een maand had ik geen klachten meer, tot enkele weken geleden ik plotseling s ‘morgens vaak moest overgeven, Weer teruggegaan naar de huisarts en deze heeft toen  Opnieuw onderzocht of de bacterie terug was teruggekeerd, dit bleek niet het geval te zijn, hij heeft mij toen doorgestuurd naar het ziekenhuis voor een maagonderzoek.

Afgelopen maandag 7 sept. heb ik dit maag onderzoek laten doen, was geen prettig onderzoek, omdat ondanks ik al 18 uur nuchter was mijn maag nog steeds vol zat. Tijdens dit onderzoek concludeerde de arts dat ik een gezwel Heb onder in mijn maag bij de uitgang naar de darmen deze blokkeert mijn   darmen.

Hij heeft gelijk een biopsie genomen Een ct. scan laten maken, afgelopen donderdag heb ik hier Telefonisch de uitslag van gekregen

( dit is niet de normale weg maar i.v.m. mijn beroep ging dit niet anders)

Heb kwaadaardig Kanker gezwel

 hij heeft mij gelijk doorgestuurd naar een specialist voor kanker.

Wel vertelde hij me al dat ik moest rekenen op een chemotherapie en maagoperatie bij de ct. Scan heeft hij geen uitzaaiingen kunnen zien, nu weet ik niet of dit veel zegt en of je op een ct. scan zoiets wel kunt zien.

Vandaag 15 sept heb ik een PET scan laten maken en krijg hier donderdag de uitslag van en een behandeling programma

Nu dus in spanning afwachten hoe erg het is, en wat er allemaal gaat gebeuren. zijn de afgelopen week in een emotionele rollercoaster terecht gekomen van ups en downs.

Tot nu toe gaat ons leven gewoon door, en leven we een beetje in een droomwereld.

Ben bang dat dat snel zal veranderen en (misschien tegen beter weten in )hoop dat het allemaal mee zal vallen