Wat een dag..

Ik ben vannacht bij haar gebleven, na haar beslissing gister, wilde ik dat graag. Ze had veel last van slijm dus na elke keer hoesten kon ik der weer schoonmaken. Vanmorgen sliep ze tot 10 uur.

Zoals afgesproken kwam rond 11 uur de huisarts. Hij vroeg of ze er nog zo in stond als gister en ze zei van wel. Nadat hij alles uitgelegd had was ik even bij der gaan zitten en wat dingen tegen haar gezegd. Daardoor vroeg ze aan de arts of ze gelijk in slaap zou vallen, hij zei niet gelijk maar zal niet lang duren dus zeg wat je wil zeggen voordat je de prik krijgt. Nou dat deed ze. Naar iedereen gebaren dat ze van ze houd en ze stopte pas nadat we het allemaal terug hadden gezegd. Toen ging ze echt goed leggen zodat ze lekker lag en gebaarde ze naar de arts van kom maar op.. dus hij de injectie gegeven en toen heeft ze nog even der bekertje drinken leeg gezopen en viel ze in slaap. Eerst nog wel wat schokken en bewegen maar dat verdween best snel.

Rond 13:00 zijn wij even naar huis gegaan, sas laten zwemmen en even bijkomen. Rond 17:00 weer teruggegaan. Toen we daar weer kwamen riep me zus mij gelijk. Het liep natuurlijk niet zoals het moest. De pomp van de dormicum had half 2 gebracht en aangesloten moeten worden. Dit werd te laat waardoor me moeder weer wat wakkerder en onrustig werd. Na overleg met de huisarts heeft me zus een neusspray met dormicum moeten gebruiken. Dit heeft mijn moeder dus gemerkt en raakte half in paniek. Waardoor mijn zus ook. Toen de pomp eenmaal gebracht en aangesloten was, werkte die niet goed en liep dus niet. Om half 7 weer de neusspray moeten geven, dit merkte ze gelukkig niet. Nu net om 21:30 is er een nieuwe pomp aangesloten en eindelijk loopt tie

lekker slapen mama 🧡