De eerste dagen na de eerste chemo 23sept. 2018

Helaas gaat het allemaal niet zo als ik had gehoopt. Woensdagmiddag is er niets aan de hand en woensdagavond begin ik me niet goed te voelen. Waarom meteen al bij de eerste chemo?

Ik ben niet misselijk, maar ga me steeds vervelender voelen. Gelukkig heb ik pilletjes meegekregen die ik kan innemen. Ik ben ook enorm moe en val elke keer op de bank in slaap. We gaan op tijd naar bed en ik slaap redelijk. Ik heb het ook een beetje benauwd gekregen, dus moet weer een extra pufje nemen. Dat heb ik al bijna een jaar niet hoeven doen. Balen!

Donderdagochtend moet ik weer medicijnen tegen de chemo nemen. Ik bel met een collega en het gaat goed. Echter ongeveer een kwartier later gaat het weer mis. Ik duik mijn bed in en slaap de hele ochtend. Weer een pilletje tegen misselijkheid genomen en maar weer gaan slapen. Dat is het enige dat ik kan doen. Van de meegekregen medicijnen word ik moe, dus ik geef er maar aan toe.

Ik krijg ook enorme jeukplekken op mijn lijf. Het is maar goed dat ik niet veel nagels heb, anders had ik me helemaal open gekrabd.

Vrijdag neem ik eerst de medicijnen tegen de chemo en pas daarna mijn dagelijkse pufjes tegen astma. Dat gaat beter, ik hoef niet nog een extra pufje te nemen. Ik ben niet benauwd. Ik ga weer terug naar bed en slaap de hele ochtend. Uitgerust word ik wakker en ’s middags gaat het zo goed, dat ik naar mijn werk in Eindhoven rij. Niet om te werken, maar om even mijn gezicht te laten zien. En kijken hoe de autorit gaat. Ik ben blij een aantal collega’s te zien.

Ik merk dat ik sneller moe ben, maar ik denk dat ik de ergste dagen achter de rug heb van de eerste chemo. Op naar de tweede chemo op 10 okt.

Maar maandag eerst even bellen voor de uitslag, want die is nu echt niet meer te harden!

4 reacties

Sterkte en succes vandaag. Hopelijk een goede uitslag en gaat het steeds wat beter met je. 💪💪💪💪🍀🍀🍀🍀

 

Liefs Alise ❤

Laatst bewerkt: 24/09/2018 - 07:32

Wat ben je stoer lieve Lilian!!! Veel succes vandaag!!!

Dikke knuffel ingrid

Laatst bewerkt: 24/09/2018 - 08:36

Hoi Lilian, ik heb ook 19 September mijn eerste kuur gekregen. En de volgende is op 10 oktober. Heel toevallig. Ik herken de bijwerkingen die jij had. Voel me vandaag ook al weer beter. Sterkte met alles en ik blijf je volgen. Lieve groet Corrie.

Laatst bewerkt: 24/09/2018 - 11:03

Dat is zeker toevallig! 

Ik ben blij dat je de bijwerk8ngen herkent, weet ik zeker dat ik geen uitzondering ben 😄.

Jij ook veel sterkte!

 

Groetjes, Lilian

Laatst bewerkt: 24/09/2018 - 13:11