Data bekend en zaken regelen 4 sept. 2018

Vanmorgen heb ik een heel moeilijk ding gedaan, de kapper gebeld voor een afspraak voor mijn haren eraf te halen. Ik zou het zelf kunnen doen, maar ach, er zijn grenzen aan wat ik zelf wil doen. Bovendien denk ik dat ik geen talent heb voor zelf de tondeuse over mijn hoofd halen. Zal je zien, doe ik het zelf, zou ik voor het ik het weet, iets geks doen en me verwonden. Of halverwege gaat de tondeuse kapot. Het zou mij zomaar kunnen overkomen.

De kapper is zo aardig om voor mij eerder open te gaan. Ik wil persé mijn swimtofightcancer op zondag 16 sept. met haar zwemmen. Nog even mijn oude zelf zijn. Bovendien, ik wil het niet koud krijgen in het water. Op maandag 17 sept. is de kapper gesloten. De kapper gaat op dinsdag 9.00 uur open en dan heeft ze al een klant. Ze zegt dat het waarschijnlijk voor mij fijner is als ze voor mij om 8.30 uur open gaat. Wat ontzettend fijn!

Vervolgens bel ik het ziekenhuis. Ik vraag of de datum van de chemo al bekend is, omdat ik de afspraak met de kapper heb gemaakt. Degene aan de telefoon gaat het nakijken en kan vertellen dat ik op 17 sept. het informatiegesprek heb en op 19 sept. om 11.50 uur de eerste chemo.

Vanaf 19 sept. wordt dus alles echt. Ik ben blij dat ik de datum weet, nu kan ik me ergens op richten. Dan kan ik beginnen met mijn gevecht.
Ik ben niet blij dat ik de datum weet, want dan kan ik er niet meer onderuit.
Pfff, wat een tegenstrijdige emoties!

Ik ben blij dat ik thuis ben. Even weer mezelf terugvinden. Want ik moet mijn gevoel volgen en me niets aantrekken van anderen. Ik wil zoveel mogelijk de regie in eigen handen nemen. En dat is grotendeels natuurlijk niet mogelijk.

Vanmiddag had ik een afspraak om mijn wenkbrauwen te laten pigmenteren. Ik zag er enorm tegenop, maar het viel me enorm mee. En wat een mooie wenkbrauwen heb ik eigenlijk. Mooie wenkbrauwen, straks haar dat ik zelf heb uitgezocht en een rib uit mijn lijf voor de kosten. Het wordt nog wat met mijn figuur!


1 reactie

Je bent je goed aan het voorbereiden.. 
En, je kunt zeker de regie in eigen hand houden. Dat doe je al door zelf je beslissingen te nemen. Volg je gevoel en laat je niets wijsmaken.
Sterkte, Doortje
Laatst bewerkt: 05/09/2018 - 10:27