Weer terug na lang stilzwijgen

Weer terug na lang stilzwijgen.

Een maand of 3 geleden voor het laatst iets gepost hier. Toen ging het over te lage bloedplaatjes en dat mijn chemobehandeling dan weer wel en dan weer niet doorging.

Welnu, ondertussen ben ik klaar met de chemokuren, 10 stuks, met dus veel tussenpozen. Nu is het wachten tot 28 Oktober, dan krijg ik een scan om te kijken wat al die kuren en wachten en ellende met die bloedplaatjes teweeg hebben gebracht. Hopelijk heeft het resultaat gehad. Dat weten we dan weer 1 November, Dag des Oordeels. Dan krijg namelijk ik de uitslag.

Hopelijk goed nieuws. Voor de gein zei ik tegen mijn vrouw, ' echt goed nieuws zou zijn dat de Kanker weg zou zijn, maar dat is niet realistisch en kan ook niet, dat besef ik me dondersgoed en weet het ook wel'.

Ik voel me na de laatste 3 a 4 chemobehandelingen rot, veel last van Neuropathie in handen en voeten,gebruik daarvoor Oramorph, snel moe, weinig fut, veel misselijk, gebruik daarvoor Metoclopromide, duizeligheden. Dus deze chemokuur doet meer met me dan de eerste. Daar liep ik fluitend doorheen. 

Hopelijk is er een behandelplan na deze chemo zodat ik niet in een groot zwart gat val en er niets meer mogelijk is. Hopelijk wijst de scan uit, wat te doen.

Goed weer terug te zijn 

Greetz Robert 

 

6 reacties

Hoi Robas, was idd weer een tijdje geleden. De meeste behandelingen zijn nooit makkelijk he man. Hope for the best dan maar met de uitslag he. Wachten is nooit makkelijk he, veel sterkte en succes bij de uitslag dan. Groeten Evard
Laatst bewerkt: 16/10/2022 - 18:22

Evard, dank je voor je reactie  het is idd even afwachten wat de uitslagen zijn. Hoop op goed nieuws uiteraard. Dagen kruipen voorbij als je op uitslagen moet wachten. Hopelijk is het vervolgtraject qua behandeling ook goed.

Laatst bewerkt: 18/10/2022 - 19:05

De chemokuur, 10 stuks, ik neem aan docetaxel, heeft zijn sporen nagelaten.
Ik hoop oprecht dat deze levensverlengend werkt en dat jullie nog kwaliteit van leven samen hebben.
Als partner van droom ik vaker dat we in een boze droom zijn beland.
De realiteit is hard. Probeer toch de mooie momenten samen te pakken. Al is er schade in je lijf.

Laatst bewerkt: 16/10/2022 - 18:58

Tjonge Robbert, je hebt wat achter de rug. Dat zal zwaar zijn geweest dus goed om weer van je te horen. 
Veel sterkte de komende tijd en fingers crossed voor de uitslag. 
 

Tom

Laatst bewerkt: 16/10/2022 - 19:09

Ik dacht vandaag nog dat ik al lang niets meer van je gelezen had.... Fijn weer wat van je te lezen. Ik hoop dat de scan goed nieuws geeft voor je!

Gr. Hermien 

Laatst bewerkt: 31/10/2022 - 23:59