Chemo en nu?

Chemo en nu?

Vandaag mijn eerste chemokuur . Best spannend. Ik ga 6 kuren krijgen. Ik sta er positief in. Ik geef de kanker weer een schop terug. Ik was vanmorgen misselijk van de hoofdpijn, waarschijnlijk de zenuwen. Het is wel vreemd om zo in een stoel te zitten en niets te voelen terwijl er zulke rommel je lijf in wordt gebracht. Ik ga er maar vanuit dat het allemaal doet wat het moet doen. 18 weken lang lijkt lang ( en dat is het eigenlijk ook wel) maar ik kom er wel. De eerste stap is gezet qua chemo. 

Volgende keer weer een mooi en vrolijk gedicht 🤣🤣 

 

De eerste dagen na de chemotherapie zijn me aan de ene kant meegevallen maar heb er ook wel een vreemde bijsmaak aan overgehouden tot nu toe ( en ik ben pas 4 dagen onderweg). Ik ben veel duizelig, droge mond, veel plassen (en dode urine is niet geel), hoofdpijn, warrig maar niet misselijk zoals zoveel besproken werd/wordt. Maar zoals gezegd pas 4 dagen onderweg 😁. Mijn smaak veranderd nu al, ik weet niet of dat kan maar ik drink slimpie  siroop en het proeft stropiger dan voorheen. Zo lust ik nu ineens bloemkool, nooooit gelust 🤣😂🤣😂 en zo zal ik nog wel het een en ander vergeten maar dat blijft dan staan voor een volgende update.

So far mijn verslag na mijn eerste chemobehandeling van afgelopen Dinsdag.

6 reacties

Beste Robas,

Heel veel sterkte en succes met de behandeling.

Met vriendelijke groet,

Tipo

Laatst bewerkt: 09/07/2019 - 19:19

Dankjewel, ik sta er met mijn vrouw  positief in, met iedere behandeling maken geven we de kanker een klap terug.

Laatst bewerkt: 09/07/2019 - 22:14

Beste Robas,

Sterkte en succes met de behandeling.

Met vriendelijke groet,
Marenov

Laatst bewerkt: 09/07/2019 - 19:54

Hoi Robas, vanzelf kan ik niet over jouw kanker meepraten, maar wel over chemo. 'Grappig' dat je ineens bloemkool lust! Ik hoor niet zo vaak (maar dat kan zomaar ook aan mij liggen) dat iemand iets wel gaat lusten in plaats van niet meer. Ik hoefde nooit zo nodig pindasaus (één frietstengel met saus en weer genoeg voor één jaar) en nu lust ik het en eet het graag en regelmatig. Ik werd duizelig als ik te weinig dronk (en nog steeds als ik te weinig drink), misschien een tip voor jou.

Ik vind je gedichten mooi! Ben er zelf ook zwaar verslaafd aan ze te schrijven. Groetjes Hebe

Laatst bewerkt: 13/07/2019 - 20:00

Leuk dat je m'n gedichten mooi vindt. Ik neem je tip van meer drinken aan. Ik drink wel veel maar liever teveel dan te weinig toch? Ik heb pas 1 chemobehandeling achter de rug, nog 5 te gaan.

Laatst bewerkt: 13/07/2019 - 22:21