15 juli 2019

Oh wouw ... wat gaat de tijd snel! Bijna een half jaar geleden geopereerd, eerste controle scans achter de rug, energie aan het opbouwen. Waar ik november 2018 dacht dat ik een jaar niet meer op de golfbaan zou staan, speel ik al weer sinds mei! En ongelofelijk hoe het allemaal gaat; met alle ups en downs maar langzaam aan omhoog met energie en wat ik kan. Lange dagen kosten energie maar mag ook, zorgen ervoor dat mijn nachten beter zijn want dat blijft nog een ding, een nacht goed doorslapen. En ook helaas nog mijn speekselklieren werken niet mee maar als dat alles is ... Voor mij blijft het ongelofelijk wat er het afgelopen halfjaar is gebeurt en hoop dat er meer mensen mij volgen, voor mijn de reden om in het studieproject van AVL te stappen. En als er iemand is met vragen, ik sta open om antwoorden te geven als ik kan! En ... een kaarsje voor de engeltjes op mijn schouders vanuit een prachtige kerk!

warme groet vanuit zonnig Frankrijk, Erika