back 2 work

Toen de bedrijfsarts vorige maand het reintegratie proces met mij besprak voelde ik veel weerstand. Maar hoe moet ik werken in deze situatie en wat kan ik doen? Is het niet veel te vroeg om weer te beginnen met werken? Na er even goed over nagedacht te hebben ben ik ok met het voorstel. Ondanks dat mijn energie niveau af en toe nog van een bejaarde is gaat het reintegreren helpen aan mijn herstel. De drempel naar mijn werk is gelukkig laag, tijdens mijn ziekte proces ben ik regelmatig op kantoor geweest om koffie te drinken en daarnaast werk ik gewoon voor het leukste bedrijf van de wereld. En vandaag was het zover, ik ben voor het eerst weer 2 uur naar kantoor geweest en het voelde gelijk weer vertrouwd. Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik kapot moe was na die tijd maar gelukkig kon ik gelijk door naar de fysio om mijn vermoeidheid er weer uit te sporten. Yes, de eerste stap is weer gezet, spannend maar ook blij dat deze fase weer is begonnen. Geen ziekenhuis programma’s meer maar gewoon lekker mee doen in de normale wereld 🙌