Tropische temperaturen

Vanmorgen om half tien begonnen aan negen holes met de herencompetitie. Bij hole 7 ben ik even in de schaduw in het gras gaan zitten en kwam een baansteward langsrijden om te vragen of alles goed ging. 

Dat was precies waarom ik ben gaan golfen. Als ik het niet vol zou houden zo'n wandelingetje, hoefde ik alleen het clubhuis maar te bellen om te vragen of ze me even op konden komen pikken. Ik had het spel niet af moeten maken vandaag, máár ik had een prijs als ik die laatste twee holes óók nog uit zou spelen.

Ik heb de wedstrijd uitgespeeld, won ook die prijs ('de neary' genaamd, eerste bal dichtst bij de pin), maar stortte daarna volledig in. Oververhit en te weinig zuurstof in de spieren. Zware armen, knikkende knieën en wapperende ogen. 

Noodweer die hitte!

Goed dat er een Tour de France is én dat ik vandaag niet op de Ottersluis hoef te werken...

Pas op jezelf!

4 reacties

En wat was de prijs?

Knap dat je er toch voor gegaan bent.  Ik kijk ook graag naar de Tour de France.

Laatst bewerkt: 24/07/2019 - 20:59

😂🤣En dan schrijft hij tot slot : pas op jezelf. Maar je hebt het toch maar gedaan. En weet waar de vermoeidheid van komt. Warme groet Dasje 🌹🌹🌹

Laatst bewerkt: 25/07/2019 - 09:33

Ha ha pas op jezelf .Met deze hitte gaan golven, heel wat dat je er zelfs maar aan begonnen bent,knap hoor .Maar blijf ervan genieten .

Lieve groet Fien

 

 

Laatst bewerkt: 28/07/2019 - 17:06