Nieuwe balans

Nou, de zenuwblokkade die maandag is uitgevoerd werkt. Dat scheelt een hoop pijn. Bij een normale conditie ben je dan snel weer ‘de oude’, maar in mijn geval duurt het bijna een gammele week om een nieuwe balans te vinden. Die heb ik nu wel zo ongeveer. Mijn dagelijkse patroon is aangepast door te experimenteren met de verschillende verzachtende medicaties. Ik probeer in overleg met de huisarts gewoon uit wat het beste werkt om zo weinig mogelijk last te hebben en dat lukt nu weer vrij aardig.

Onze mooie mijlpaal op 31 augustus hebben we culinair gevierd. Hoe culinairder het restaurant, hoe kleiner de porties. Gingen we vroeger naar zo’n chique tent (heel soms) dan gingen we daarna nog even snacken. Nu zijn de kleine porties ruim voldoende. En gelukkig doen mijn smaakpapillen het goed. Ik eet dus weinig, maar wel extra lekker. Ook hier is de Wet van Cruyff  van toepassing.

Vandaag is een interview met me verschenen in het Eindhovens Dagblad. De link met de regio is dat ik geboren en getogen ben in Geldrop en naar school ging in Eindhoven. Twee pagina’s met zelfs een aankondiging op de voorpagina. Vanochtend om 7 uur kreeg ik al de eerste reactie van een jeugdvriendje uit de tijd van de lagere school in Braakhuizen-zuid. Het artikel is ook geplaatst in het AD. Hieronder is het hele artikel te lezen.

Zo hoop ik nog even lekker door te gaan met wat kan. Wel maak ik nu van de gelegenheid gebruik om alle meelezers te danken voor het meeleven. Rondom 31 augustus hebben we enorm veel fijne reacties en attenties in allerlei vormen ontvangen. Dat doet goed.

5 reacties

Echt blij te horen dat de zenuwblokkade werkt . 
Maakt toch dat je van het leven een stuk meer kan genieten . 
Houden zo . 

Laatst bewerkt: 03/09/2022 - 14:50
  • Het artikel in het ED gelezen en daarna de blogs die bij wijze van spreken door mijn man geschreven zouden kunnen zijn. Hij overleed dit jaar in januari aan longvlieskanker (asbestkanker). Opgelopen bij de Hoogovens als vakantiewerker in studententijd. De wijze waarop u in het leven staat, en omgaat met de ziekte en het onvermijdelijke einde, is identiek aan de manier waarop mijn man het heeft gedaan. Uw gezin kan trots op u zijn. Mij en mijn kinderen helpt het enorm om verder te gaan. 
  • Warme groet
Laatst bewerkt: 03/09/2022 - 16:24

Dag Ben,

Wat mooi dat de uitschakeling is gelukt. Scheelt een flinke last lijkt me.

En wat een aandacht voor jou en je prachtige boek in deze fase. De energie die je nog vindt om dit te doen. Bewonderenswaardig. 

Johan

Laatst bewerkt: 04/09/2022 - 08:41

Wat fijn zeg, dat t blok werkt, dan kan je vooruit, dan zijn de dagen de moeite waard! Mooi artikel! 
Mooi weer ook nog steeds! 
Mooi om te zien hoe jullie je zegeningen telt! Mooi om te zien: wie goed doet, goed ontmoet! Ga lekker te water 💦 deze dagen…weldadig….en ga ook weer eens snachts onder de sterrenhemel 🌌 zitten…

 

 

Laatst bewerkt: 05/09/2022 - 06:53