Ik? Ik blijf in beweging

Ik voel me blij. Ik heb een stap gezet in een goede richting, dichterbij mijn doel. Er ligt een grote stapel flyers klaar bij de drukker om verspreid te gaan worden! Flyers... hoor ik je denken. Ja flyers! Flyers om meer bekendheid te geven aan de waarde die ik wil en kan toevoegen door het vormgeven van een unieke en dierbare armband. Een juweel voor je geliefde voor als je eigen levenseinde in beeld komt.
Het idee van de omarming met een unieke liefdevolle armband ontstond 2 jaar geleden toen ik heel dichtbij mijn eigen levenseinde kwam. Ik wilde met heel mijn hart en ziel mijn liefjes voor eeuwig omarmen, maar hoe? Er vloeide veel tranen bij de ontdekking om die wens op deze manier in te vullen. De realisatie ervan gaf me rust in mijn hoofd en een intens gevoel van liefde voor mijn schatjes. Iets wat ik ook anderen gun. Afgelopen december ben ik met Atelier Lovejoe gestart. Stapje voor stapje de goede kant op. Mooi om weer met zingeving bezig te zijn.

lieve groet,
Mique

2 reacties

Dank je wel Alise voor je lieve bericht.

Ik hoop dat ik nog lang mee mag gaan en mooie dingen mag maken ;-)

lieve groet,
Mique

Laatst bewerkt: 13/06/2019 - 14:12