Amor vincit omnia.

Het is zover. Een uur geleden werd, in liefdevolle aanwezigheid van alle kinderen aangevangen met de sedatie. 

Joke vroeg me om jullie allemaal een hele dikke knuffel te geven en dankt jullie voor al Julie steun en medeleven. 🌹❤🌹

28 reacties

Ik heb hier geen woorden voor Tom. Ik schrik. Is het nu dan  toch zover? Ik gun jullie dat het rustig en vreedzaam verloopt. ❤️ Voor Joke en jou. 

Laatst bewerkt: 22/08/2019 - 13:37

Kan de juiste woorden niet vinden, maar wat moedig en wat verdrietig en ik hoop ook dat het vredig zal gaan. Het is gestreden. Heel veel sterkte.

Laatst bewerkt: 22/08/2019 - 12:52

Zo triest, geen woorden voor.  Heel veel sterkte in deze verdrietige tijd.

Liefs Roos 

Laatst bewerkt: 22/08/2019 - 13:04

Joke en Tom , 

Ik wens jullie alle sterkte die er is , nu de strijd bijna gestreden is . Alle liefde die er op de wereld is om jullie aankomend verlies dragelijk te maken. Heel dikke knuffel voor jullie en gans jullie familie .

Veel liefs

 

Laatst bewerkt: 22/08/2019 - 13:40

Ach wat verdrietig. Wat was ze sterk. Wat een strijd hebben jullie ook moeten leveren.

Heel veel sterkte en een dikke knuffel voor jou en Joke.❤

Liefs Alice

 

Laatst bewerkt: 22/08/2019 - 13:48

Voor het eerst stromen hier de tranen wat gaat dit ineens snel zeg. Heel veel sterkte met wat komen gaat. Ik weet het verder ook even niet... Xx Kim

Laatst bewerkt: 22/08/2019 - 14:35

Joke en Tom,

Dat Joke vredig mag heengaan. Heel veel kracht en liefde voor jullie allemaal...

Laatst bewerkt: 22/08/2019 - 15:52

Beste Tom,

Wat een vreselijk triest bericht en wat moet je onnoemelijk veel verdriet hebben, nu je je Joke, jouw alles, moet gaan loslaten... ik ben sprakeloos. Ik kan je nu alleen maar alle, álle sterkte en kracht van de wereld toewensen!! 

Warme groet,

Carolina 

Laatst bewerkt: 22/08/2019 - 16:22

Intens verdrietig voor jullie allen. Dat Joke nu pijnloos slapen mag tot haar tijd gekomen is. En dat jullie de kracht mogen vinden om dit alles te doorstaan. 

Diepe bewondering voot hoe jullie het samen doen.

 

Laatst bewerkt: 22/08/2019 - 16:13

Namens het team van kanker.nl wensen we jullie een liefdevol afscheid. Veel dank aan jullie beiden wat jullie voor kanker.nl hebben gedaan.  Rust zacht Joke. 

 

 

Laatst bewerkt: 22/08/2019 - 16:16

Jeetje, nee, nee, nee. Niet nu al. Ach, verdorie, Tom, wat had ik jullie nog veel meer gegund. Ik wens jou en de kinderen en alle andere dierbaren alle kracht die nodig is. Heel veel sterkte!

Miranda XX

Laatst bewerkt: 22/08/2019 - 16:56

😱wat had ik jullie graag nog een lichtpuntje gegund.Heel veel sterkte. Dat Joke maar rustig en pijnloos mag overgaan. Heel veel knuffels voor jullie😘

Laatst bewerkt: 22/08/2019 - 17:06

Stilte geen troostende woorden een hoop liefde is ook loslaten dat weten jullie maar al te goed wederom een hele dikke knuffel voor jullie.

Laatst bewerkt: 22/08/2019 - 17:34

Ooh lieve Tom, zo snel, dat had ik niet aan zien komen toen ik gister op je blog reageerde en Joke daar nog het hartje aanklikte. Wat verdrietig. Ik las net Pauls reactie op je vorige blog waarin hij zegt dat het voelt alsof we een beetje familie zijn hier, hoe we elkaar gevolgd hebben, hebben leren kennen, meeleven. Dank je voor het delen hier. Ik hou het alweer niet droog.

Wat fijn dat jullie allemaal bij Joke zijn. Na alles wat ze doorstaan heeft (en jullie doorstaan hebben), is het goed dat ze nu mag slapen. Rust, geen pijn meer. Liefde is ook loslaten, je was de eerste die dat tegen me zei. Jullie kunnen haar loslaten, ze mag gaan, omringd door liefde. Heel, heel veel sterkte XXX

Laatst bewerkt: 22/08/2019 - 20:52

heel veel sterkte ............heb er geen woorden meer voor ,wat een verdriet .....:( en een dikke knuffel , Liefs v mij Marjo ❤

Laatst bewerkt: 22/08/2019 - 21:19

Lieve Tom en lieve Joke,

Ik heb geen woorden, zo snel, had het niet verwacht. Heel veel sterkte, heel veel sterkte!

Maria

 

Laatst bewerkt: 23/08/2019 - 00:39

Lieve Tom daar is dan dat moment dat je Joke los moet laten, wat hebben jullie je best gedaan om samen oud te worden, alle sterkte voor de achter blijvers Joke heeft nu eindelijk geen pijn meer dat moet je enige troost geven heel veel knuffels voor jou en de familie xx

Laatst bewerkt: 23/08/2019 - 09:03

Wat keek ze uit naar Terschelling, ik heb haar het lied erover nog gezonden via app. Maar nu is dat heel anders. Ik vind het een voorrecht om jullie van zo dichtbij te mogen mee maken. Liefde wordt gezaaid en geoogst, dat heb ik gezien bij jullie.  Heel veel kracht toegewenst voor alles wat voor jullie ligt als gezin. -xx-

Laatst bewerkt: 23/08/2019 - 10:34

Tom,

Wat oneerlijk. Ik sluit me graag aan bij Deborah en anderen. mijn woorden zijn er niet!

Sterkte voor jou en Joke

Laatst bewerkt: 23/08/2019 - 11:42

Wat verdrietig en oneerlijk! Heel veel sterkte en we houden jullie virtueel vast.

Groet,  Peter

Laatst bewerkt: 23/08/2019 - 14:50

Ik heb voor nu even geen woorden.....alleen voor jou je lievelingsbloem

Alle kracht en sterkte toegewenst lieverd 💔😔

Laatst bewerkt: 23/08/2019 - 23:23