Amor vincit omnia

Blog 226

Onderin dan eindelijk een link naar het AMC interview. Zoals reeds aangekondigd, is het resultaat summier. Een uur praten werd in een notendopje gepropt. Het Moerman dieet wordt expliciet benoemd, maar is ter verduidelijking. De Essiac thee wordt niet benoemd. Er is geen interesse in wat niet door de farmacie wordt erkend. Joke snoept, drinkt een wijntje, eet wat ze graag lust, maar wel in combinatie met gezonde voeding. Niks verkrampte toestanden, maar met smaak blijven eten. 

Verder slalommen we. Wat als.....hoe als.......? Maar ook, wat doen we volgend jaar met onze vakantie? Voor het eerst kijken we voorzichtig richting een toekomst. Naast kloofjes in handen en voeten, droge slijmvliezen, redelijk vak misselijk en een onbekende pijnstoot rond de sonde, voelt Joke zich goed, sterker dan verwacht.

Afijn, eerst maar wachten op de uitslag van de laatste scan. Dinsdag wordt ie ons verteld, maar zal wel als gewoonlijk eerder te lezen zijn in het dossier. We blijven lachen, maar de onderhuidse spanning wil maar niet wijken.

Https://amsterdamumc.foleon.com/in-praktijk/amsterdam-umc-in-praktijk-22

6 reacties

Een  mooi artikel. Ik geloof er ook in, in gezonde voeding. Sterkte voor dinsdag.

Laatst bewerkt: 06/07/2019 - 12:02

Tom,

de strohalmen die ons groeien of worden geplant werken binnen de synergie van de kanker, maar ze geven je altijd kracht en energie als het niet tegen je werkt.

Ik hoop dat jullie deze kracht nog lang mogen gebruiken.

groet,

Paul 

Laatst bewerkt: 07/07/2019 - 09:16

Het is zo dat de reguliere medische wereld niet echt interesse heeft in alternatieven zoals gezonde voeding en kruiden. Ik werk al 20 jaar met een natuurarts gespecialiseerd in kruiden en voeding. Voel me er prima bij op alle fronten. Dus gewoon je eigen weg volgen naast de reguliere natuurlijk. Wat spannend weer morgen. Hoop dat jullie volgend jaar gewoon op vakantie naar Frankrijk of zo kunnen. En Nederland is ook heel mooi. Groetjes en sterkte morgen. Anne

Laatst bewerkt: 08/07/2019 - 11:41

Jemig Anne, kan jij gedachten lezen 😄? We gaan volgende maand naar Terschelling, en, inderdaad, hopen volgend jaar Bretagne onveilig te maken. Dankjewel 💋💋.

Laatst bewerkt: 08/07/2019 - 12:34