Amor vincit omnia.

Blog 224.

We mogen geen reclame maken, laat dat absoluut ook nu niet het geval zijn. Maar ervaringen delen ter verlichting van klachten over een product die je helpt is een tweede. We zullen het wel horen van onze webmasters. Dus Deborah, mocht het niet mogen, dan horen we dat graag.

Zoals al vaker verteld heeft Joke een nefrodrain. Een buisje rechtstreeks uit haar nier. De urine wordt in een zakje opgevangen. Deze zak hangt aan twee stevige banden op haar dijbeen. Na verloop van tijd ontstaan er moeten, vergelijkbaar met de afdruk van een ring om je vinger. 

Bij Joke werd het erger. Er ontstond een pijnlijke verdikking tussen de banden. Ook was haar been vaak van boven tot aan haar tenen een stuk dikker. Een trombosebeen dreigde vaak te ontstaan. 

Joke kennende ging ze googlen. Daar vond ze een band, speciaal ontworpen voor een urinezak. Die band bestaat uit een elastisch binnendeel met een zak erop. Volgens Joke draagt die veel prettiger dan twee smalle banden. Door zijn grootte hoeft hij ook minder strak te zijn. De comfisleeve is niet goedkoop, maar wel een uitkomst voor als je net als Joke vaak last krijgt van een dikker been.  

4 reacties