Amor vincit omnia.

Blog 201

'Hoe is 't met je lief?', vraag ik. Hoezo, een open deur intrappen? Jokes brede lach en natte ogen waren al antwoord genoeg. Het gaat fantastisch. Weg zijn de donkere wolken. Weg ons gesprek morgen met de oncoloog. Weg de sluimerende angst voor  de uitslag van de scan. Weg alles. 

Alleen Mees telt nog. Mees dit, Mees dat. Mees? Ja, Mees! Onze nieuwste spruit. Geboren tijdens wolfmaan, de eerste volle maan van het jaar. Een bloedmaan ook nog. Als je dan niet onder de invloed van de maan geboren bent weet ik het ook niet meer. 

Morgen is weer een nieuwe dag. Maar niet nu. Nu is de hemel blauw, vliegt Mees zijn eerste dag door het zwerk. Nu geen tijd voor al het andere. Om straks niet in Mees te knijpen mishandelt ze maar haar eigen wangen.

10 reacties

Wat een heerlijk bericht, van harte gefeliciteerd! Mooie naam Mees net als onze jongste spruit. Geniet er lekker van. XXX

Laatst bewerkt: 21/01/2019 - 12:03

Geweldig wat een prachtige foto.

Gefeliciteerd met Mees.

Liefsā¤

 

Laatst bewerkt: 21/01/2019 - 12:40

Wat een geweldig nieuws van Harte Gefeliciteerd geniet maar heerlijk van die kleine

Laatst bewerkt: 22/01/2019 - 09:23

Wat een fijn bericht. Zo'n kleine spruit kan inderdaad alles naar de achtergrond verschuiven. Geniet van Mees en ik hoop voor jullie nog heel lang samen genieten. Emmers energie kosten zo maar bakken vol krijg je er van terug.

Gr. Anne

Laatst bewerkt: 22/01/2019 - 11:18