Amor vincit omnia

Blog 195

Ik krijg het weer. Ik voel het. Het zachtjes bruisen in mijn bloed. Het zachtjes donderen in mijn oren. Mijn mond vraagt om steeds heter eten. Eén theelepel sambal?  No. Een eetlepel op mijn bord. Zo heet mogelijk. Alles om toch maar om toe te geven aan mijn compensatiedrang.

Sneeuw, het liefste wat moeder natuur ons kan geven. Opgewonden kinderen op de slee, joelende ouders. Het irriteert me. Diepe richel tussen mijn wenkbrauwen. Van binnen niet te genieten.

Niet goed! Helemaal niet goed! Ben in ieder geval blij dat het Joke opviel. Nu maar gauw pas op de plaats doen. Zo zonde om niet van de sneeuw te genieten.

6 reacties

Als je het krijgt moet je er aan toegeven! Ik ben verslaafd aan ajam pedis en sambal goreng.  Laat maar komen die sneeuw de hete adem zal hem doen smelten! Selamat makan. X

Laatst bewerkt: 16/12/2018 - 19:17

Terimah kasih Jolanda. Beter dat ik zo reageer dan wat ik twee jaar geleden deed. Toen herkende ik niet eens wat ik deed. Dan maar flink tijdens de makanan zweten, nietwaar? XX 

Laatst bewerkt: 16/12/2018 - 20:44

Nou Tom dat ken ik dus niet. Een mespuntje is voor mij al genoeg. Maar neem en eet zou ik zeggen en sneeuw? Die  was al weg voor ik kon genieten hier. Maar wel even van het aanzicht. Ondanks alles, toch nog humor. goed zo.

Gr. Anne

Laatst bewerkt: 17/12/2018 - 11:53

Aduh yah...geselluh so samen yah. Selamat hari natal dan tahun baru voor jullie ook 👄👄

Jammer toch, alleen maar udjan nu.

Laatst bewerkt: 17/12/2018 - 17:23