Alvleesklierkanker! De wandeling zit er op.

Vannacht is omstreeks 03:00 Letty zo rustig ingeslapen dat we eigenlijk niet precies weten wanneer ze overleden is. Esther heeft geholpen bij de verzorging van haar moeder. Vanochtend om 07:00 hebben we haar met z’n drieën in haar kist gelegd en het huis uit gereden naar de auto van de begrafenisonderneming.
Als ik vijf jaar geleden een ideaal scenario had mogen schrijven hoe het ons zou vergaan dan had dit heel dicht bij de werkelijkheid gelegen.
Ik ga nu een paar uurtjes slapen en vanmiddag gaan we met z’n drieën met Madeleine om de tafel om een mooie herinnering te verwezenlijken.

11 reacties

Fijn (als ik het zo mag noemen) dat het laatste stuk van de wandeling niet erg lang geduurd heeft. Het klinkt vredig zoals je het beschrijft en ze heeft nu rust. Mooi dat je dochter heeft helpen verzorgen, het laatste wat ze voor haar moeder kon doen. Gecondoleerd en heel veel sterkte! 
Laatst bewerkt: 05/07/2018 - 04:55
Beste Rob, Heel erg veel sterkte. Al is het een ideaal scenario, het is ook een heel groot verlies. Voor mij is dit ook wel even een ‘moment’. Jouw blog is steeds een baken en heeft veel herkenning, troost en ook hoop gegeven, aan mij en ik denk vele andere  lotgenoten. Het allerbeste voor jou en de andere naasten.
Laatst bewerkt: 05/07/2018 - 04:55
Gecondoleerd Rob en heel veel sterkte met alles wat nog komen gaat. De pijn gaat nog komen als de verdoving uit is gewerkt. Het is een hele lange zware rit geweest en jullie hebben maximaal gevochten. 
Laatst bewerkt: 05/07/2018 - 04:54
Gecondoleerd met het verlies van je vrouw en heel veel sterkte met alles. Groet, Rita.
Laatst bewerkt: 05/07/2018 - 04:54
Ik heb jullie blog gevolgd en heb veel bewondering hoe jullie met de ziekte zijn omgegaan. Mijn welgemeende condoleance. Heel veel sterkte 
Laatst bewerkt: 05/07/2018 - 04:54
Maak het afscheid mooi, voor Letty. Wat hebben jullie het goed gedaan samen, een hecht team. Wat zal het keihard zijn nu, de teamspirit verloren en nu alleen verder moeten. Bedankt voor het mee laten lezen.

Lieve groet
Laatst bewerkt: 05/07/2018 - 21:04
Gecondoleerd Rob en familie. Enorm veel respect voor Letty en jou om 5 jaar lang alle behandelingen te ondergaan en nooit op te geven. Ik hoop dat ook mij 5 jaar is gegeven, ik neem een voorbeeld aan Letty. Veel sterkte, Jolanda.
Laatst bewerkt: 05/07/2018 - 21:04
Dag Rob,
Stil werd ik na het lezen van jouw laatste blog... jouw lieve Letty overleden. Het is enigszins troostend dat zij zo rustig is ingeslapen. Maar wat zal het een enorm gemis voor jou zijn om zonder haar verder te moeten. Ik wens je daar heel veel sterkte bij!
Hartelijke groet,
Carolina
Laatst bewerkt: 07/07/2018 - 21:16
Beste Rob, heel veel sterkte met dit verlies. Ik volgde jouw blog veel interesse en heb bewondering hoe jullie met alles omgaan en de wijze waarop je de situatie telkens omschreef. Fijn dat je vrouw mooi is ingeslapen, zoals je het graag had. En voor altijd een mooi plekje in je hart ! Hartelijke groet, Pauline
Laatst bewerkt: 09/07/2018 - 21:08