EINDELIJK KAN IK NAAR DE BERG 💪

Al vanaf 2020 ben ik bezig om zoveel mogelijk geld op te halen voor Alpe d'HuZes. En door corona is dat best goed gelukt. 

Op mijn actiepagina staat namelijk nu al €13.352. 

Een megabedrag waarbij ik het grootste deel binnen gehengeld heb, door 4 bingo-avonden en 1 kinderbingo te organiseren in Wintelre. 

Maar natuurlijk heb ik ook heel veel spontane donaties gekregen. 

Enorm trots ben ik op dit megabedrag, wat ik helemaal in mijn uppie opgehaald heb. En wat gelukt is, omdat ik zoveel steun heb gehad en nog steeds krijg van heel veel mensen om mij heen. 

Wat ik vooral hoop is dat: door meer onderzoek nog meer duidelijk wordt, waarom een behandeling bij de één super goed aanslaat en bij een ander veel minder. 

Daar is heel veel geld voor nodig. Mijn streefbedrag heb ik daarom op €15.000,- staan.

Wil/ga jij mij nog één keer steunen om mijn streefbedrag te gaan halen? 

Met elke euro die jij kan missen, kom ik dichterbij dit streefbedrag 💪💪💪

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/AnjaDas8927

29 mei vertrek ik met het team van kanker.nl naar Alpe d'HuZes. Samen met Frieda en José ga ik proberen de top van de berg te bereiken. Met ons mee, ga ik mijn vader en broer meenemen, die ik moet missen omdat deze ziekte zo agressief kan zijn. En er zijn zoveel meer lieve dappere kanjers binnen mijn familie maar ook hier op kanker.nl, die ik zo lief had maar die het leven los hebben moeten laten, omdat de ziekte zich nergens meer van aantrok. Wat maakt mij dit boos een verdrietig. 

Het zal emotioneel heel zwaar worden, maar ook heel mooi. 

Want  er is gelukkig  zoveel om wel dankbaar over te zijn. Helemaal natuurlijk als je na de behandelingen kunt zeggen dat je genezen bent. Maar ook als je weet dat je niet meer beter kan worden, wat vreselijk is natuurlijk, kan je het geluk hebben dat de hele behandeling voor een veel langere bonustijd zorgt dan dat aanvankelijk gedacht werd door je arts. Deze machtige en blije gedachte gaat mij ook helpen om de top te gaan halen. 

Lieve groet Anja Das.

3 reacties

Hoi anja,

Ik hoop dat jij frieda en jose(haar ken ik nog niet van kanker.nl) 😬heel veel plezier, kracht, geld (voor kanker onderzoek) en voldoening halen uit deze ongelooflijke uitdaging.

Ik las dat je bingo avonden in wintelre waren. Woon je daar ook? Ik kom namelijk uit Veldhoven. Heb je natuurlijk al vaker gezien op kanker.nl,  maar kom weinig mensen tegen, behalve marianne die uit deze regio komen/kwamen.

Nou groetjes en gas erop gaat jullie lukken.

Liefs monique

Laatst bewerkt: 19/05/2022 - 19:39

Hoi Monique. Ja klopt. Ik woon in Wintelre. En werk in MMC Veldhoven. Weet niet of jij daar ook behandeld wordt, maar zou zomaar eens kunnen dat we elkaar al eens gezien hebben.

Wat lief dat je een donatie op mijn actiepagina hebt gedaan. Hartelijke dank hiervoor. 

Het is kort dag. Maar vind je het leuk om morgen mee te gaan naar Den Bosch? Ik heb daar een High-tea geregeld.

Warme groet Dasje 🌷🌷🌷

 

Laatst bewerkt: 20/05/2022 - 00:39

Hoi dasje,

Ik sta idd over controle in het mmc in Veldhoven bij longarts dr. Van henten. Op welke afdeling werk jij?

Ja wie weet zijn we elkaar wel eens tegengekomen. Ben eigenlijk heel erg benieuwd haha.

Maar dat uitje dat gaat me helaas niet meer lukken maar heb je in een privébericht wel mijn telefoonnummer doorgegeven en ik zag ook dat jouw telefoonnummer erbij stond.

Moet nu snel stoppen want mijn dochter komt me zo ophalen Heel veel plezier  met alle dames bij de high tea.

Groetjes Monique

 

Laatst bewerkt: 20/05/2022 - 10:03