Filters

Op kanker.nl willen we je graag zoveel mogelijk relevante informatie en ondersteuning bieden. Daarom hebben we verschillende onderdelen op de website, zoals informatie gecontroleerd door artsen, ervaringen van anderen en een overzicht van zorgverleners, organisaties en programma's die hulp bieden bij kanker. 

Om je in de grote hoeveelheid informatie wegwijs te maken heeft kanker.nl verschillende filters. Zo kun je makkelijker de specifieke informatie vinden waar je naar op zoek bent. Hieronder lees je welke filters er zijn en hoe je deze kunt gebruiken.

Hoe werken filters op kanker.nl?

Filters werken op verschillende manieren, afhankelijk van op welk punt op de website je begint met zoeken.

Zoeken vanaf de homepage

Bij de zoekbalk op kanker.nl staat altijd 'Zoek in'. Door hierop te klikken kun je aangeven met welk filter je wil zoeken. Vervolgens typ je je zoekopdracht in.

Filters op kanker.nl

Lees meer over het filter:

Als je niets selecteert zoek je eerst in de hele website. Daarna kun je zelf aangeven met welk filter je verder wil zoeken. 

Zoekfilters op kanker.nl

Zoeken vanaf een andere pagina

Om je een beter antwoord op je zoekvraag te geven, hebben wij alvast filters voor je geselecteerd, gebaseerd op de plek op kanker.nl waar je je bevindt. Om in de hele website of met andere filters te zoeken, kun je de filters met X wegklikken of klikken op Heel kanker.nl. Vervolgens kun je het zoekresultaat weer specifieker maken door andere filters te selecteren. 

Filter informatie en prostaatkanker

Filter Informatie

Filter informatie
Binnen dit filter vind je alle beschikbare informatie gecontroleerd door artsen. Je kunt binnen het filter 'Informatie' specifieke filters kiezen voor een onderwerp. Als je bijvoorbeeld de filters 'Informatie' en 'Prostaatkanker' gebruikt (zoals in de afbeelding hierboven), krijg je bij elke nieuwe zoekopdracht alleen resultaten over het betreffende onderwerp. 

Als je op zoek bent naar overkoepelende informatie over bijvoorbeeld vermoeidheid bij kanker, kun je het filter 'Prostaatkanker' weer wegklikken. Wil je voor jouw zoekopdracht ook resultaten uit bijvoorbeeld blogs of gesprekken, klik dan ook het filter 'Informatie' weg of klik op 'Heel kanker.nl'.

Filter Trials bij kanker

Filter trials

Op zoek naar trials of meedoen aan wetenschappelijk onderzoek? Filter dan op 'Trials bij kanker' en krijg een overzicht van relevante trials voor jouw zoekopdracht. Binnen het onderdeel Trials kun je andere filters aanzetten, zoals op basis van een specifieke kankersoort of andere kenmerken.

Filter Gesprekken

Filter gesprekken

Op kanker.nl kun je in gesprek gaan met anderen over alles wat met kanker te maken heeft. Gebruik het filter 'Gesprekken' om alle gesprekken te vinden waarin wordt gepraat over jouw zoekopdracht. Let op: sommige gesprekken zijn alleen beschikbaar als je een account hebt op kanker.nl en bent ingelogd. Om te reageren op gesprekken heb je ook een account nodig.

Filter Blogs

Filter blogs

Op kanker.nl kun je een blog bijhouden om je persoonlijke ervaringen met kanker te delen. Door te filteren op 'Blogs' kun je alle blogberichten vinden waar jouw zoekterm in voorkomt.  Let op: sommige blogs zijn alleen beschikbaar als je een account hebt op kanker.nl en bent ingelogd. Om te reageren op blogberichten heb je ook een account nodig.

Filter Hulp bij kanker

Filter hulp

In dit onderdeel vind je zorgverleners, organisaties en programma's die hulp bieden bij kanker. Selecteer het filter 'Hulp bij kanker' en zoek op een klacht waar je hulp bij zoekt om het aanbod van hulp te bekijken. Binnen het onderdeel kun je het zoekresultaat specifieker maken, door bijvoorbeeld te sorteren op afstand.

Filter Stel je vraag aan een professional

Filter vragen aan professionals

In dit onderdeel beantwoorden verschillende professionals jouw vragen over kanker. Stel bijvoorbeeld een vraag aan een dermatoloog, uroloog of psycholoog. Beantwoorde vragen worden gepubliceerd op kanker.nl om andere mensen met een soortgelijke vraag te helpen. Door het filter 'Stel je vraag aan een professional' te selecteren, zoek je op eerder gestelde vragen over het onderwerp van jouw zoekopdracht.