Aandacht voor talgklierkanker

 Tien jaar geleden werd bij mij bij toeval talgkliekanker geconstateerd. Pas dit jaar hoorde ik dat dit een zeldzame vorm van kanker is.

In de week van de zeldzame kankers wordt op vrijdag 12 maart 2021 mijn ervaring met talgklierkanker gepubliceerd in de vorm van een interview en een film op https://zeldzamekankers.nl/ 
Wil je meepraten over je eigen ervaringen met deze zeldzame vorm van kanker, heb je vragen  of  wil je reageren op mijn verhaal? Ik nodig je van harte uit om hieronder te reageren.

4 reacties

Beste Ton,

Ik heb jouw verhaal gelezen en het filmpje van jou bekeken. Je hebt behoorlijk wat voor jouw kiezen gehad. Ik hoop met jouw verhaal en die van anderen met een zeldzame kankersoort er meer aandacht komt bij professionals. Je hebt geluk gehad dat de huisarts zo alert was en zelfs de moeite nam om zich te verdiepen in de talgklierkanker Muir Torre die gerelateerd is aan het Lynch-syndroom.

Veel sterkte!

Groet,
Luna

Laatst bewerkt: 12/03/2021 - 16:21

Mijn verhaal staat nu op Patientenplatform Zeldzame Kankers. Ik hoop dat mensen die daar behoefte aan hebben hier hun vragen of ervaringen kunnen/willen delen.

Laatst bewerkt: 13/03/2021 - 10:07