Bloedwaardes bijhouden

Openbaar gesprek
13 november 2015 om 10.08,
gewijzigd 8 januari 2016 om 10.01
Ik heb CLL, chronisch nierfalen en diabetes type 2. Dus ik moet best wel veel bloedonderzoek doen / hebben.
Al een tijdje ben ik op zoek naar een app of excel document met grafieken om mijn bloedresultaten in op te slaan.
Kan iemand mij helpen?


Alvast mijn dank.

4 reacties

Hoi strandman,

Ik zie dat je op diverse manieren probeert om iets te vinden voor het overzichtelijk bijhouden van je bloedwaarden. Je heb het over een excel bestand of een app. Misschien is het verstandig om eens aan je behandelend arts te vragen hoe het met de digitalisering in het ziekenhuis staat. Er zijn ziekenhuizen die de patiënt een digitale toegang geven tot eigen gegevens.

Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14

Ik vraag altij om een printje mee.en die stop ik in een map.  De arts kan op zijn scherm ook een overzicht tevoorschijn toveren over een aantal jaren. Maar hecht er niet teveel waarde aan. Ik heb weleens kort na elkaar bloed geprikt met een week ertussen en het aantal leucociten was totaal anders. De ene keer iets van 28 en de week erop 18.  Die getallen zijn ook een soort dagkoers. Als het de ene keer iets hoger of iets lager is zegt niet zoveel. 

Groet Hans

Laatst bewerkt: 21/03/2020 - 08:43

Bij mijn ziekenhuis etz is er een app en internetapplicatie mijnetz die je direct toegang geeft tot al je uitslagen en kun je zelfs grafieken maken. Daarvoor hield ik alles in excel bij

Laatst bewerkt: 15/05/2020 - 11:17