"Stel je vraag aan een professional" nu ook voor ons!

Het was voor veel soorten kanker al langer mogelijk maar je kunt nu ook voor vragen aan een professional over huidlymfoom terecht op https://www.kanker.nl/hulp-en-ondersteuning/stel-je-vraag-aan-een-professional/huidlymfoom. Prof. Maarten Vermeer en Dr. Safa Najidh zullen jullie vragen daar gaan beantwoorden. Toevallig ken ik beiden persoonlijk en wil ze hierbij (voor zover nodig) aan jullie introduceren:

Professor Vermeer is internationaal erkend als zeer ervaren specialist en onderzoeker en heeft tal van publicaties op zijn naam staan. Hij is hoofd van de huidlymfoom onderzoeksgroep van het LUMC en verbonden aan de Medische Adviesraad van de Stichting Huidlymfoom Nederland. Ik heb hem jarenlang als behandelend specialist mogen hebben en heb hem leren kennen als een bijzonder aimabel mens die ook moeilijke zaken heel helder en duidelijk kan uitleggen. 

Dr. Najidh is eveneens aan de onderzoeksgroep bij het LUMC verbonden waar zij o.a. promotieonderzoek doet. Zij heeft enorm veel werk verzet voor de organisatie van de eerste twee informatiedagen voor patiënten met een huidlymfoom en hun naasten die in 2018 en 2019 zijn gehouden bij het LUMC. Behalve buitengewoon hartelijk en zeer toegankelijk is ze ook zeer actief op de achtergrond bij onze stichting en ik zie al weer uit naar (de organisatie van) de volgende 'lotgenotendag' later dit jaar.

We mogen ons zeer gelukkig prijzen dat beiden, naast al hun andere drukke werkzaamheden voor ons, ook hier hun tijd aan willen besteden. Van harte aanbevolen!

Paul (MF1A sinds 1992, lid Patiëntenraad Stichting Huidlymfoom Nederland)

2 reacties

Goed dat je dit aanbeveelt Paul. De specialisten zitten klaar om vragen te beantwoorden.

Hartelijke groet,

Deborah

Laatst bewerkt: 22/01/2020 - 15:36