partners van vrouwen met borst kanker

11 november 2014 om 13.43,
gewijzigd 27 december 2014 om 09.15
partners van vrouwen die te maken hebben met borst amputatie borst reconstructie,wat vinden jullie van het visuele van een borst reconstruktie mooi of niet mooi.kan je het aanraken zoals voor die tijd heft je partner last van aanraking tintelend gevoel enz .

vr gr Huib

2 reacties

Je vrouw heeft er niets aan als jij haar gereconstrueerde borst aanraakt. Er zit namelijk geen gevoel in (zenuwen doorgesneden).
Laatst bewerkt: 29/06/2017 - 19:51
Het is bij iedereen verschillend, waarschijnlijk heeft Churro de ervaring dat zij geen gevoel meer heeft. Bij mij is ook een reconstructie gedaan en daarbij is het gevoel niet verloren gegaan. Daar heb ik me wel over verbaasd en alle lof voor de plastisch chirurg die de reconstructie heeft uitgevoerd. Het heeft wel even geduurd voor het gevoel terug was en was eerst heel erg pijnlijk. Dat is de genezing van zenuwen, die reageren eerst heel sterk en daarna wordt het weer normaal.

Heb je het je vrouw al gevraagd, zij kan je daar het best antwoord op geven. Het is misschien moeilijk om dit te vragen, maar daarmee hou je wel een open relatie en zal ze je zelf toch wel vertellen wat ze fijn en niet fijn vind.

Laatst bewerkt: 29/06/2017 - 19:51