wandel, fiets, ren of handbike mee met team kanker.nl

Openbaar gesprek
14 oktober 2023 om 13.03,
gewijzigd 14 oktober 2023 om 13.16
60 x gelezen

Of je nu een, twee of zes keer naar boven gaat en of je nu wandelt, fietst, rent of wilt handbiken of mee wilt als supporter of vrijwilliger, Alped'HuZes is een van de meest indrukwekkende evenementen waar  je aan mee kunt doen.

De inschrijving voor de 2024 editie van Alpe d'HuZes is gestart. Dat betekent dat als je mee wilt doen je snel tot een besluit moet komen. Er kunnen maximaal 5000 deelnemers meedoen en ook met betrekking tot de huisvesting in Frankrijk is het zaak om snel te schakelen.

Ben je nieuw hier en/of bij Alpe d'HuZes, dan zit je waarschijnlijk vol vragen. Vragen die ik graag beantwoord. je kunt mij bereiken via e-mail: h.r.otten@gmail.com of telefonisch of via Whatsapp: 06-34993562.

Ook als je al zeker weet dat je mee wilt doen met ons team, neem dan even contact met mij op, dan zorg ik dat je een inschrijflink toegestuurd krijgt van/namens de team captain.

Maak  hier alvast kennis met je mede-temleden: 

Toch liever vanuit Nederland je kanker.nl-team steunen. Ook dat mag natuurlijk. Elke euro is welkom. Doneer op de teampagina of op de pagina van een van de deelnemende leden! Onze dank is groot!

Herman2709