Alpe d'HuZes 2022

Openbaar gesprek
25 mei 2022 om 11.33,
gewijzigd 25 mei 2022 om 11.35
218 x gelezen

Dit jaar gaat het dan toch weer écht door:  Alpe d'HuZes. Deze keer zonder mij. Na 6 deelnames waarvan 5 als teamcaptain van Team kanker.nl is het voor mij tijd om een stapje terug te doen. Als het aan mij ligt geen afscheid voor altijd, maar in de hoop dat met ingang van volgend jaar een andere deelnemer van kanker.nl het overneemt van Peter die nu eenmalig en ad interim het stokje van mij heeft overgenomen (waarvoor dank Peter), en ik als gewone deelnemer weer kan aanhaken. Het is belangrijk dat dit gedaan wordt door een deelnemer omdat  dit, vanwege de doelstellingen en eisen van de kanker.nl schragende partijen, dit soort activiteiten geen initiatief mag zijn van medewerkers van kanker.nl en Peter het dus niet kan blijven doen.

En laten we wel zijn; het is nog afgezien van het doel (geld inzamelen) een te mooi evenement om aan je voorbij te laten gaan. of je nu zelf ziek bent, een naaste bent van iemand met kanker, of een nabestaande.  Alpe d'HuZes met team kanker.nl levert zoveel moois op gedurende die ene week in Frankrijk waarin je samen toewerkt naar dat ultieme moment, waarin je individueel, maar toch ook samen die ultieme prestatie neerzet op die eerste donderdag van juni. Of je nu 1 keer of 6 keer omhoog fietst, rent, wandelt of handbiked.

Ik wens de deelnemers, vrijwilligers en supporters van kanker.nl heel veel mooie momenten met een lach en een traan toe daar in Frankrijk en zal jullie volgen via jullie blogs hier en via de app van Alpe'dHuZes. Bon courage!

Tot slot een oproep: Steun ons team ook  en doneer. Dat kan heel makkelijk via de teampagina of die van de actiepagina's van de deelnemers.

De teampagina vinden jullie hier:

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/kankernl

Dank jullie wel!

Herman

1 reactie

Wat heb je dit prachtig beschreven Herman. Zo helemaal waar en zo ontzettend belangrijk.

Zo dankbaar dat team lekker belangrijk mij al 3x naar boven heeft genomen. En dat ik daar 2x van bij was om vrijwilligerswerk te doen.

En deze keer ga ik mee als deelneemster van team kanker.nl.

Ontzettend trots dat onze actiepagina al op: €48.890, - staat.

Help jij mee om ons streefbedrag te gaan halen?

Al vast hartelijk dank hiervoor.

Lieve groetjes Anja 

Laatst bewerkt: 25/05/2022 - 12:33