“Wachten”...?

Cupcakes voor bezoek

Het wachten is begonnen. Wachten? Zo ervaar ik dat niet echt. Gister de brief gekregen dat ik 3 juli een CT scan krijg en een gesprek met de arts. Dus 2 weken wachten. Tot die tijd wil ik nog wel doen wat ik kan en genieten van het leven. Onzekerheid? Zo wil ik het niet noemen. Onzekerheid heeft iets in zich van het verliezen van zekerheid. En wat is zekerheid? Ik heb me voorgenomen om me geen zorgen te maken. En geen scenario’s in m’n hoofd te halen. Tuurlijk is het goed om te weten wat een eventueel vervolg traject zou inhouden maar dat is wat anders dan alle scenario’s nu al te bedenken. 
 

Vanochtend zin in het maken van cupcakes voor het bezoek. Een van mijn hobby’s is het maken van cake, taart en koken. Dus 12 cupcakes gemaakt. Ananas/kokos dus lekker zomers! Maar nu ik daarmee klaar ben, merk ik toch wel dat ik me ingespannen heb. Al heb ik rustig gewerkt.

Leuk dat men geïnteresseerd is en op bezoek wil komen! Gezellig!

Tot de volgende update! 😎😊
(update: vandaag 23-6 CT scan en morgen 24-6 uitslag! Ik heb maandag gebeld en het kon gelukkig eerder. 😎)

2 reacties

Roger, succes met het uitkijken naar de scan. De verschillende blogs lezend kan je zo heel wat baksels maken. Heel smakelijke foto!

Sterkte

Laatst bewerkt: 23/06/2020 - 02:45

Ik krijg vandaag de CT scan(zit nu in de wachtruimte) en morgen de uitslag. Das gelukkig veel sneller dan de 2 weken. 🙂
 

Laatst bewerkt: 23/06/2020 - 08:19