23 november: Aan alles komt een einde

Zoals ik in mijn eerdere blog omschreef zie ik het einde naderen. Ik ben afgelopen dinsdagochtend opgenomen in het ziekenhuis, waar een longontsteking geconstateerd werd. Helaas is dit met mijn ziekte een combinatie die niet meer te winnen viel. Lief en de kinderen waren bij mij in ziekenhuis en wij hebben op een mooie manier afscheid kunnen nemen. Ik heb er alle vertrouwen in  dat God mij thuis haalt. Ik heb gelukkig tot het laatste moment de regie over mijn eigen leven kunnen voeren. Toen mijn lichaam op was ben ik in slaap gebracht en heb ik deze plek op aarde verlaten. 

Ik wens iedereen die mijn blogs hebben gelezen, veel sterkte en kracht in hun eigen proces.

Vaarwel, Albert Kozijn.

(deze laatste blog is geschreven door Junior)

9 reacties

Heel veel sterkte voor jullie als nabestaanden. Wat een troost om te weten dat hij én jullie veilig zijn in Gods eeuwige armen. Maar wat een gemis en verdriet voor de achterblijvers.

À Dieu ❤️🙏🏻

Laatst bewerkt: 23/11/2023 - 16:38

Potverdorie, nou valt er niks meer ff te kankeren.

Het was mij een genoegen om deelgenoot te zijn van jouw blogs en fijn dat ik mijzelf uitnodigde om die tompouce van bakker Swart uit Wervershoof nog even bij je te brengen. Je was een mooi mens en je zult gemist worden.

Voor je lief en spookjes, moed en liefde in dit verdriet.

Laatst bewerkt: 23/11/2023 - 17:23

Beste ab en familie 

Prachtige blogs waren jou brabbels ,we zullen ze hier gaan missen ,jij bent inmiddels hoog en droog boven aangekomen ,zonder pijn meer en naar de liefde en het licht 🙏

Voor de familie en nabestaanden mijn innige deelbeming met dit zware verlies wat een gemis en hoe moeilijk is dit voor jullie ,ik wens jullie alle sterkte en  kracht toe .

Zeer warme groet hes 

Laatst bewerkt: 23/11/2023 - 18:20

Zo ziek en dan nog zulke blogs schrijven…Chapeau! Ook voor Junior, en gecondoleerd voor jullie allemaal met het verlies van deze bijzondere man.

Anja 🌷

Laatst bewerkt: 23/11/2023 - 21:27

Ik heb genoten van je brabbels, bewondering voor je moed! Wéér een ster erbij 🌟Ik wens je daarboven alle goeds. Veel sterke en liefde voor je nabestaanden 🌻

Elle

Laatst bewerkt: 27/11/2023 - 11:49