De volgende fase is ingegaan

Sinds mijn laatste blog is er veel gebeurd. De Taxolkuren zijn gestopt in verband met de neuropathie. Mijn arts wil niet dat de gevolgen blijvend worden. Zodoende ben ik al begonnen aan de anti-hormoonkuur. En uiteraard nog de Herceptin. Van de pillen heb ik enorme spierpijn, echt niet normaal. En volgens mij word ik van de Herceptin heel moe. Mijn hartpompfunctie is ook op het randje. Die zal de volgende meting wel te laag zijn, ben ik bang. Ik heb nog gevraagd of ik daar invloed op uit kan oefenen, om deze weer omhoog te krijgen. Volgens mijn arts is dat onmogelijk.
In augustus ga ik starten met Herstel en Balans, mijn werkgever gaat dit gelukkig betalen, want dit is een dure grap: 900 euro voor drie maanden. En daarna zou ik weer aan het werk moeten kunnen gaan. Ik hoop dat dit allemaal gaat lukken.
Ik had echt gedacht dat het na de chemokuren allemaal wat lichter en luchtiger zou worden, maar dat is helaas niet zo. De tamoxifen is nog wel te handelen, maar die Herceptin is een naar spulletje. Maar ik ben wel heel blij dat het er is anders zag mijn prognose er een stuk minder rooskleurig uit.

1 reactie

Pffff... vreselijk die bijwerkingen van de medicijnen. Wat fijn dat je volgende maand start met Herstel & Balans. Hoop dat dat je steun brengt. Ik zou niet al te veel erover in zitten of je daarna aan 't werk kan. Neem het zoals het komt. Een lieve groet, Jerrel
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14