Het einde

Lieve allemaal,

Afgelopen zondagochtend is mijn lieve, sterke, immens dappere man thuis overleden in het bijzijn van zijn naasten. Hij is rustig heengegaan. Het gemis is onbeschrijfelijk, evenals het verdriet. Maar ik ben zó ontzettend dankbaar voor hem dat zijn lijden is geïndigd. Hij wilde nog niet gaan, zei me de dag ervoor nog dat hij nog van ons wilde genieten. Maar het lichaam was op. We zijn deze dagen druk bezig hem het afscheid te geven dat hij wilde. Donderdag brengen we hem naar zijn laatste rustplaats en wat zal het gat erna groot zijn. Mijn liefde, mijn alles. Ik mis hem.

 

8 reacties

Gecondoleerd met het overlijden van jouw grote liefde. Uit je laatste blog bleek al dat het heel erg zwaar was en dat het einde naderde. Mooi en sterk van je dat je ook dankbaarheid voor hem kunt voelen dat hij niet meer hoeft te lijden. Maar wat is dit ontstellend verdrietig en moeilijk voor jou. Ik wens je heel veel sterkte.

Liefs,

Hanneke

Laatst bewerkt: 30/06/2020 - 08:25

Wat een verschrikkelijk verdrietig bericht... ik wens je alle kracht en sterkte toe om zonder je lieve, sterke en immens dappere man en maatje verder te gaan!

Hartelijke groet,

Carolina

Laatst bewerkt: 30/06/2020 - 17:06