hoop

lieve lezers,

ik had me voorgenomen om niet eerder te schrijven voor alle uitslagen binnen zouden zijn.

Inmiddels heb ik al stiekem gekeken op mijn patiĆ«nten portaal. De uitslagen zien er goed uit, geen uitzaaiingen in de organen. Kleine activiteit in mijn ribben.  Vanmiddag ben ik gebeld door de radioloog, mijn hoofd is schoon, hier ben ik super blij mee. Mijn emoties schieten alle kanten op. Er ligt weer een toekomst open, want het hoofd, dat is/was een probleem. Moeilijk te behandelen. Dit heb ik toch maar lekker geklaard. Tevens ben ik gevraagd om mee te werken aan een interview voor de publieksacademie, dit wordt aankomende week opgenomen. Ik mag hier mijn verhaal doen, omdat ik het ondanks de vele behandelingen: operatie, bestraling en medicatie,  verbazingwekkend goed doe. Als ik beeldmateriaal heb, dan zal ik dat hier met jullie delen.

Ik lees hier ook veel over lotgenoten die elkaar ontmoeten. Daar heb ik ook wel behoefte aan. Waar en wanneer ontmoeten jullie elkaar?

liefs vit

2 reacties

Wat een fantastisch nieuws, snap dat je het van de daken wilt schreeuwen, op z'n minst een blog waard!

Heel toevallig heb ik vandaag een oproep geplaatst in de Lotgenoten Aktief appgroep  die Dasje beheert, misschien kun je haar een berichtje sturen zodat ze je toevoegt aan de groep.

Geniet van je goede nieuws! 

Warme groet, Ingrid

Laatst bewerkt: 23/11/2022 - 20:00

Wat een fijn nieuws! 

Dasje heeft dat vorig jaar inderdaad georganiseerd. Meestal wordt er een oproep geplaatst hier.

Groetjes Sandra 

Laatst bewerkt: 23/11/2022 - 20:13