Bloedtransfusie

En weer ging de kuur niet door. Week 3 al. Mijn bloed waardes waren nog lager dan 3 weken geleden. Hb 5.3 , Trombocyten 45 en leukocyten ook te laag. Geloof me ik heb hartstikke gehuild. Het gevoel dat mijn lichaam me in de steek laat vind ik verschrikkelijk. Ik ben ook zo benauwd, en gelukkig hoorde de verpleegkundige dit nu ook een keer want ze belde me toen ik net terug was van een rondje om met de hond. Ik voelde me zo niet serieus genomen daarin. Ik geef al vanaf de eerste chemo aan dat ik kortademig ben en dat het steeds erger word. Maar ze zagen het niet aan me, vroegen me of ik misschien aan het hyperventileren was ?? Ja tuurlijk de hele dag door 🙄. Maar nu hehe eindelijk. 

Dus vandaag kreeg ik, nadat gister mijn bloedgroep bepaald en mijn bloed getest was , 2 zakken bloed.

Een lange zit van 6 uur , maar dat is het me dubbel en dwars waard als ik me daardoor morgen of overmorgen weer minder benauwd voel en wat fitter. En zeker hopen dat de AC kuur volgende week wel door kan gaan!! 

Ik duim zo hard , want ik wil dat de kuur op tijd klaar is zodat ik fit op de bruiloft van mijn dochter kan verschijnen 10 Juni aanstaande. 👰🤵

Liefs van Alina 💋

1 reactie

Lieve Shyane 

Potverdikkie wat een tegenvaller als de bloeduitslagen steeds niet goed zijn ,maar wat ben ik opgelucht dat ze je eindelijk serieus namen ,ik hoop dat je nu wat minder benauwd zal zijn ,en ik duim ook heel hard met je mee dat je op de bruiloft van je dochter samen met haar geniet van de dag .

Knuffel hes🍀🍀

Laatst bewerkt: 31/03/2022 - 23:53