Stap 36: Teek two

Vorige week gestoken door iets. Je kent het wel een bultje, jeuk maar verder niets aan de hand. Dat bultje werd een korstje, prima. Tot een paar dagen geleden ineens heel erge jeuk. Aaah dacht ik de huid onder het korstje is aan het helen. Een dag later werd ik wakker met een dik, rood, warm onderbeen en wist ik niet waar ik het moest zoeken van de jeuk. Rondom de prikplek zit een ring. Ooh shit dacht ik nog maar ik heb geen teek gezien, dus het zal wel meevallen. Toch voor de zekerheid maar even naar laten kijken door de huisarts. Zeker omdat ik ook vochtblazen begon te ontwikkelen.
Ja hoor het is prijs. Op verdenking van een tekenbeet en om ziekte van Lyme tegen te gaan meteen een antibioticakuurtje. Natuurlijk zit ik niet te wachten op de ziekete van Lyme. Vermoeidheid en alghele malaise heb ik afgelopen tijd genoeg meegemaakt. Hopelijk is deze 'tweede' ronde een korte en was ik er op tijd bij. Nu maar weer even gas terug en afwachten.

2 reacties

Oh meid. Hopen dat dit kuurtje net zo goed aanslaat als ‘de andere kuren’. Het is echt teken-tijd hè? Ik duim voor je.  Even pas op de plaats en dan weer vooruit. Knuffel, sportgirl
Laatst bewerkt: 20/05/2018 - 07:37
Thx meid, het is even balen maar er zijn ergere dingen in de wereld. Hoe gaat het met jou? 
Dikke knuf terug, San
Laatst bewerkt: 21/05/2018 - 09:35