Verveling?

Gisteren geprobeerd mij weer in het gareel te krijgen. Is tot ver in de middag niet gelukt. Totdat ik van mijn middagdutje wakker werd. Er moeten nogal wat administratieve klussen gedaan worden, heeft geen haast, maar toch. Een e-mailtje van de energieleverancier over een aankomende stevige prijsverhoging zette mij ertoe aan om ook weer eens in de cijfers te duiken. Niet voor mijzelf, dat is dik in orde, maar voor de vereniging van eigenaren. En zowaar het helpt: er is volle concentratie voor circa anderhalf uur en ik heb gedaan wat ik wilde doen. Een begroting maken voor komend jaar. De bijdrage door de eigenaren  zal op een stijging van 25% uitkomen. Het resultaat is niet zo'n leuk nieuws. Maar het werk is gedaan en ik heb een rustiger gevoel.

Zo langzamerhand begint het weer de goede kant op te draaien, je kunt wel blijven uitstellen, maar dan heb je straks een probleem. Nu denk ik: klaar is af en af is klaar. (of zoiets).

Ik merkte gisteren ook dat er nu wat meer activiteit gaat ontstaan door nabestaanden binnen deze community. Ik ga deze berichten natuurlijk lezen om herkenning te vinden en uiteraard ondersteunen daar waar ik het kan.

4 reacties

Het feit dat je iets kan doen voor een ander geeft energie. Je kunt meer dan je denkt.

Klaar geeft rust!

( Prijs voor gas en elektra verdrievoudigd!)

Laatst bewerkt: 22/09/2022 - 08:05

Goed dat je dat hebt opgepakt, dat soort klusjes blijven erbij mij ook altijdbijhangen tot dat je er een middag voor gaat zitten. En ja dat geeft best wel voldoening als het ook echt af is. 

Hoe is het vandaag met je? hopen dat vandaag net zo'n zonovergoten dag wordt als gisteren :)

En wat is bijdrage door eigenaren? heb je dat als je een huis huurt?

Groetjes Hilde

Laatst bewerkt: 22/09/2022 - 08:45

Je gaf energie, en krijgt er geheid energie voor terug. Kan zo bevredigend zijn, zo'n klus af te maken, heerlijk voldaan gevoel.

Goed bezig geweest!

Groetjes, Yvonne

Laatst bewerkt: 22/09/2022 - 09:10