Ontmoetingsplek

Gistermiddag kreeg ik na mijn geleide meditatie en afsluitend stukje muziek beluisteren het spontane idee om toch weer de weg naar Rolduc op te zoeken. Even terug naar waar ik van de week gestopt was. Het was een lekkere wandeling in een mooi herfstzonnetje en heb nog meditatief gewandeld in de abdijkerk en kruisgangen. Eenmaal in de kloostertuin moest ik natuurlijk ook even in de wijngaard kijken. 

Daar staat een meneer samen met zijn echtgenote foto's te maken en hij vraagt aan mij of de druivenoogst al was geweest. Ik moest hem het antwoord schuldig blijven, maar er hingen nog verdraaid weinig druiven aan. Maar het zijn nog jonge wijnranken dus het kan ook zijn dat men er bewust voor kiest de bloemen er al uit te plukken.

We raken met elkaar in een boeiend gesprek en uiteindelijk hebben we op het binnenterras na een glas abdijbier na 2 uur elkaar weer gedag gezegd. Wat een mooie ontmoeting was dat. 

Zij reisden nu terug naar Drunen en ik wandelde voldaan naar huis, lekker zin in een potje te koken. Een gouden zondagmiddag.

2 reacties

De wandeling van vorige week weer opgepakt en een leuke ontmoeting en gesprek gehad. En daar zit een week tussen, Hans!
Dit soort momenten geven moed.

Ik bedacht me gisteren om weer met meditatie te starten. Het is er nu de tijd voor.

Laatst bewerkt: 26/09/2022 - 08:35

Lieve Hannes 

De wandeling weer opgepakt en ook nog een leuk gesprek dat is een andere zondag en de moeite waard,ben trots op jou 

Liefs hes🍀🌻

Laatst bewerkt: 26/09/2022 - 11:54