Hobbelige dag

Gisteren in het WZC qua tijd een beetje uit de hand gelopen. Heb samen met de huismeester de van de zomer door mij verzorgde bloembakken (ca. 100 stuks) nog opgeruimd. Met sneeuw van verdieping 3 naar de kelder. Hele huis vol troep natuurlijk. Maar kon effe niet anders. 

Vandaag heb ik een beetje spierpijn en de verjaardag van Sinterklaas. Ben wederom te voet naar Duitsland gegaan om de vergeten boodschappen bij te halen. Ging wederom niet vlekkeloos, kreeg verkeerde signalen binnen en moest mij in de winkel op concentratie toespreken. Een kleine hobbel overwinnen zeg maar. Een beetje verdwaasd stap ik naar buiten. De kassamedewerker (de bedrijfsleider) wenste mij nog een fijne sinterklaas, maar ik geloof dat ik niet eens dankjewel heb gezegd.

Poeh, waarom toch nog hobbelig verder. Ik wens op zijn minst een strakke lijn voorwaarts zo niet in steigende lijn.

Krijg ik net ook nog een verzoek om a.s. donderdag een live programma internetradio over te nemen. Maar de live verbinding vanuit mijn studio is nog niet getest. Hobbel 2.

Ga maar even in overleg vanavond met de programmaleider.

 

2 reacties

Lieve Hannes 

Hobbels zullen er altijd zijnmaar je gaat er goed mee om lees ik dus ik lees toch een steeds sterkere hannes die vorderingen maakt .

Liefs hes 💕

Laatst bewerkt: 06/12/2022 - 23:07

Ik denk dat het leven is. Je maakt behoorlijke stappen en je bent een mens dat ongeconcentreerd, vergeetachtig en verdwaasd kan zijn.

Is de hobbel genomen of heb je hem genegeerd?

Laatst bewerkt: 13/12/2022 - 20:47