What the F...?!?!!!

Ik wil heel, heel erg graag iets slopen....

Begin deze week vertelde ik dat ik het zo fijn vind om met lotgenoten te (kunnen) praten.

Hallo Universum!!?! 
Dat betekent niet dat je me in een paar dagen tijd 2 extra lotgenoten ‘cadeau’ moet doen!!!!?! 

2 vriendinnen van me zijn nu ook getroffen door die Kut Ziekte en ik ben zó boos op alles en iedereen op dit moment. Hoe dan?!? Waarom?!? Houd op!!! 

Ik huil, ik schreeuw, ik wil echt iets slopen en kapot maken. Niet dat iemand daar wijzer, laat staan beter, van wordt, maar heb zo sterk het gevoel iets te moeten doen. 

Heb tegen beide meiden gezegd dat ik er voor ze ben als ze willen ventileren, me altijd mogen bellen. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk en fijn dat is. 

Maar het liefst zou ik willen dat die Kut Kanker op rot en niemand meer lastig valt. Als dat zou kunnen...

Zelf ben ik nog afwachtende op de uitslag van de vervelende en pijnlijke onderzoeken van afgelopen woensdag, die ik moest ondergaan om uit te sluiten dat ik naast NET-Kanker ook Borstkanker heb. Ben onrustig, vind het te spannend en loop een beetje met mijn ziel onder mijn arm. En daar komt nu enorme boosheid bij. 

Dat het leven niet eerlijk is, is de understatement van de eeuw.

 

4 reacties

Pak een oud tennisracket en sla er mee op je bank bed of een oud vloerkleed die fysieke spanning kwijt raken kan echt je hart doen luchten de opgebouwde spanning in je lichaam even kwijt is lekker, toegegeven je word er niet beter van behalve wat oud stof uit je huis.

Sterkte

Laatst bewerkt: 08/11/2019 - 12:07

Thnx voor de tip! Liet net per ongeluk in de buurtsuper een doos salami uit de koeling vallen, zo een die net te hoog stond en met een plof neer kwam en de verpakkingen overal lagen. Kwam al in de buurt..... 😉

Laatst bewerkt: 08/11/2019 - 15:04

Vreselijk, al die kanker en wat is jouw woede terecht! Ik hoop dat het schrijven van dit blog een beetje het effect had van iets slopen en dat het je enigszins heeft opgelucht. 

Blijf schrijven, je schrijft enorm indringend en je blogs, inclusief de illustraties maken op mij steeds grote indruk. Dank daarvoor.

Veel sterkte,

Hanneke

Laatst bewerkt: 08/11/2019 - 15:06