Feestje?!

Buenos Noches, Kankerista ín Panterprint! aqui lichtelijk feestelijk...

Het was vandaag, nou ja gisteren daar het inmiddels midden in de nacht is, een klein beetje feest in Huize Panterprint! Ik kreeg n.l. mijn 50e 💉🍑, oftewel de 50e injectie Somatuline toegediend. Deze krijg ik elke 3 weken, thuis door een verpleegkundige in 1 van mijn (uitdijende) billen gezet. Het was jammer dat mijn vaste verpleegkundige B. nog met verlof is, zij had ongetwijfeld slingers of taart meegebracht. 

50 injecties in bijna 3 jaar tijd, daar we direct na de uiteindelijke diagnose van NET-Kanker (na 2 maanden in de veronderstelling Darmkanker te hebben) begonnen zijn met deze spuiten. De Somatuline legt een laagje om de (reeds verwijderde) Tumor in de dunne darm en alle uitzaaiingen (in mijn lever, maag, buikvlies, lymphe en rechterborst) zodat deze Kankercellen het hormoon Serotonine, dat wat mij (extra) ziek maakt, niet uit kan stoten. Want mocht je het gemist hebben: ik heb een hormoonproducerende vorm van Kanker. Dat Serotonine ook wel het gelukshormoon is, is de MindFuck dat het Universum met mij speelt en ontgaat mij de ironie niet (Padoempats).

Dit goedje, de Somatuline reduceert de symptomen en houdt mij -langer- in leven. 

Dat had ik 50 💉🍑 geleden me niet kunnen bedenken, toen ik mijn Doodvonnis kreeg. 

Het is een vrij pijnlijke injectie met een nasty dikke naald en ook de substantie is dik en gaat vrij traag mijn lijf in. De ene keer gaat dit best goed en ‘valt’ de injectie ook goed, maar meestal kan ik 1 à 2 dagen afschrijven en lig ik ziek op bed, net als nu, met een schrijnende (linker)bil. 

Dit calculeer ik inmiddels in en heb ik er een keer geen last van, is dat bonus. 

Deze injecties (kosten een Godsvermogen: €1800.- p.s.) krijg ik de rest van mijn leven. 

Ben nu een jaar stabiel en hoop (= JEUKWOORD) nog héél veel, en het liefst van Verpleegkundige B. 😉van deze 💉🍑 te mogen krijgen. Daar heb ik wel een paar bevallig schrijnende billen voor over.... 

Liefs, 

Jé nog lang leven in de Gloria Kankerista in Panterprint! 

#FuckCancer #NETKanker #InfluCancer #neuroendocrinetumorcancer #Somatuline #Billen #Serotonine #Gelukshormoon #Padoempats