Ik kanker?

Ik kanker?

De vakantie met mijn nieuwe liefde in Frankrijk was heerlijk. Ben nog aan het nagenieten. En wat anderen er ook van denken…mijn nieuwe lief en ik zien elkaar vaak nu. Bijna dagelijks en dat voelt fijn. Zoals Zweef eerder schreef, niks voorzichtig aan, we gaan ervoor voor 100%. Hij is zo ontzettend lief en leuk, waar heb ik het aan verdiend. Al kennis gemaakt met zijn kinderen en beste vrienden en komend weekend gaat hij mee naar de BBQ van mijn  straatjes en zie ik ook zijn overige familie. 

Heb naast weekends met vriendinnen ook met vriend weer een weekend weg gepland in september, lekker naar Schiermonnikoog. Daar ben ik nog nooit geweest. 

En 16 maanden na de diagnose is een mooi groepje vrienden overgebleven  waar ik regelmatig mee afspreek. Dan ben ik geen zieke Elly maar hopelijk een gezellige goede vriendin, net als vroeger. Mijn conditie probeer ik bij te houden met wandelen, zwemmen, sporten bij fysiotherapeut en fietsen op mijn E-bike en als ik teveel doe en daardoor meer pijn heb slik ik meer paracetamol. 

Mijn psyche….daar was ik al even mee bezig en ik heb nu via de praktijkondersteuner een psycholoog gevonden in de buurt waar ik vertrouwen in heb. Eindelijk van de wachtlijst af en vanaf september wekelijks een afspraak. Zo wilde ik het…ik heb naast het ziek zijn nog een paar issues waaraan gewerkt moet worden. 😉

Aanstaande donderdag weer een afspraak bij mijn leidinggevende thuis, waarmee ik sinds mijn ziekmelding een meer vriendschappelijke band heb gekregen. En vrijdag weer bloedonderzoek en een ct scan en maandag uitslag. Ik wilde maandag alleen maar een bevriend collegaatje heeft al toegezegd mee te gaan. Blijft spannend, zeker na de twijfelachtige uitslag van mei. 

En zo kabbelt mijn leventje voort en ik ben dankbaar….

🍀❤️☀️

Elly

 

 

12 reacties

Zien! Zien! Zien!

Jouw lief dan hè. Ik weet nog een bbq, halverwege Schiermonnikoog.

Laatst bewerkt: 08/08/2022 - 13:57

Zoals Zweef zegt , niks zo heilzaam als een bbq in Andijk .

Maar heel blij dat je leven terug wat op spoor zit

 

Laatst bewerkt: 08/08/2022 - 15:02

wat heerlijk, zo positief en 'ontspannen', geniet ervan...van je lief, van je vriendinnen, van je weekends, van het leven..

geniet!

Laatst bewerkt: 08/08/2022 - 15:22

Heb ik natuurlijk aan gedacht, maar hij heeft ook een minpuntje en dat is dat hij heel veel moet werken en niet zo gemakkelijk verlof kan opnemen. Nog even geduld Zweef😁

Laatst bewerkt: 08/08/2022 - 15:27

Och Elly, wat is het je gegund!!!

En Schiermonnikoog is fantastisch!

En hopelijk zien en spreken we elkaar eens in het echt, met of zonder lief..! enzo..

Sterkte voor vrijdag en vooral voor maandag! Veel liefs XXX 

Laatst bewerkt: 08/08/2022 - 22:39

Je doet het goeddddd😉😉  niks meer aan toe te voegen en dat jullie maar genieten. 

Gr.Peter 

Laatst bewerkt: 09/08/2022 - 11:27

De laatste ct scan liet een stabiel beeld zien. Heb weer immuuntherapie gehad en volgende scan is gepland voor november. 
🤞🏼🍀😘

Laatst bewerkt: 17/08/2022 - 09:10