Dinsdag Matchday

Vanmorgen héél vroeg opgestaan (kwart over 6) voor velen nog midden in de nacht 😉. Mijn moeder heeft een uitje en heb haar naar de bus gebracht. Dan kun je natuurlijk weer terug het bedje inkruipen maar ik dacht: laat ik maar eens een lekker stulje gaan wandelen.

Heerlijk....nog niet warm en niemand op de weg en ook in het bos was het heerlijk rustig. Zelfs de hertjes keken vreemd op van zo'n vroege vogel. Uitgerust op ons lievelingsplekje in het Brachterwald. En daarna weer op weg neer huis. Ben je een keer in de buurt, kom gerust eens langs. Het is er erg mooi. Dit was tot in de jaren '90 het oude munitiedepot van het duitse leger. Veel discussie over geweest. Maar nu dus een prachtig wandelgebied. Met hier en daar nog overblijfselen van die tijd. Veel is al opgeruimd (de munitie zeker, maar ook oude gebouwen) en de natuur neemt het weer over.

Nu thuis aan het ontbijt en straks even naar mijn vriendin. Lekker bijkletsen.

Vanavond staat dan voetbal op het programma...PSV - Monaco. Cadeau gedaan aan zoon 1. Voor zijn verjaardag. Zijn voetbalvrienden zijn op vakantie dus dan moet Mama maar mee (geen straf hoor). Fijn dat hij mij nog mee wil hebben. Op de foto te zien wie zijn favoriete speler is. Op naar Eindhoven ⚽.

Een druk dagje dus deze dinsdag.

7 reacties

Hoi,

Dat is een mooi cadeau. Heel veel plezier en geniet van zo'n vol stadion!

XX

Laatst bewerkt: 09/08/2022 - 09:50

's Morgens vroeg .

Beste moment van de dag om te wandelen , te lopen .  Zeker nu de warmte er weer aankomt . 

Maar die rust , die stilte , die je in de vroege uurtjes hebt werkt enorm heilzaam , maakt je hele dag goed . 

Laatst bewerkt: 09/08/2022 - 17:34

Lieve Beansgirl 

Das voor mij idd midden in de nacht ,maar ben het eens met je zo vroeg wandelen voor het warm weer wordt is heerlijk om de dag mee te beginnen en komt erg mooi daar op me over .

nou inmiddels is het moeder zoon voetbal uitje al geweest dus hoop ik dat het heel leuk was ,

liefs hes xxx

Laatst bewerkt: 11/08/2022 - 11:50

Het was zeker een leuk uitje. Lekker samen gegeten en daarna voetbal kijken. En als ze dan ook nog winnen is dat mooi meegenomen 🤗. Wel heel erg moe toen ik thuiskwam. Warmte en voetbal kijken in een vol stadion is geen goeie combinatie 💤

Laatst bewerkt: 11/08/2022 - 16:29

Ach als jullie genoten hebben was het top ,nu afkoelen en bijkomen 🍀💐

Laatst bewerkt: 11/08/2022 - 19:27