Zondag 31 oktober 2021 -Nog veel te doen maar niet vandaag-

(foto: Loods5 tijdje terug: zijn mijn benen te kort of de banken zo groot?)

Slapen doe ik nog steeds als de beste. Dat deed ik altijd al maar nu kan ik als ik slaap alles vergeten. Volgens mijn Fitbit slaap ik goed met genoeg rem-, diepe-, en lichte slaap. Ook de dierbaren in mijn omgeving beamen mijn slaapkwaliteiten. Ik hoef maar op een boot of passagier in de auto te zijn of ik dut weg. Sorry, kan daar niks tegen doen. Zal wel dat beetje Indisch bloed in mij zijn die mij op alle tijden van de dag een power-nap kan laten doen.

Ik heb nog steeds zin in de dag van morgen als ik 's-avonds mijn bed in stap, nog steeds een erg fijn moment.  Er is elke volgende dag wel weer wat te doen volgens mijn agenda en ook nog klusjes zat hier in huis.

Zoals de afgelopen 2 weken was het wel erg druk. Misschien moet ik de komende week een stapje terug doen, mijn agenda voor de komende week is inmiddels weer dag vullend. Ik moet er ook nog niet aan denken een lege agenda ... geen afspraken ... geen uitjes. Nog niet!
 

Morgen weer een mooie dag. Welterusten!

2 reacties

Heel goed teken dat je nog heerlijk geniet van de dag en uitkijkt naar de volgende! Versla de statistieken maar! Hij zij je zeer gegund!

Laatst bewerkt: 16/11/2021 - 15:45